Hejli Biber progovorila o Džastinovom odvikavanju od droge: Upadao je u mračna stanja...

13.11.2021

15:38

0

Autor: Marija Mitić

Ovo je za oboje bio vrlo težak period

Hejli Biber progovorila o Džastinovom odvikavanju od droge: Upadao je u mračna stanja...
Copyright Foto: Printscreen Youtube/Dan And Shay

Manekenka Hejli Biber, supruga Džastina Bibera, progovorila je o, za oboje, teškom periodu kada je pevač bio na odvikavanju od narkotika.

U podkastu "Victoria's Secret Voices", manekenka je otkrila koliko joj je tada bilo teško, te da joj je ova situacija probudila sećanja na njenog oca, Stivena Boldvina, koji se susretao sa sličnim problemima.

Džastin i Hejli Biber, Foto: Profimedia
 

- Ne samo moj tata, već i mnogo drugih članova porodice s njegove strane, bori se s različitim stvarima. Moj je tata uvek bio otvoren po pitanju svoje zavisnosti i to sam uvek cenila kod njega. Uvek sam bila jako, jako bliska s njim. On je bio otvoren u vezi s tim zašto je trezan i zašto je važno da mi ne postanemo zavisni - rekla je manekenka.

- Takođe nam je pokazao kako izgleda čovek koji je zavisan od alkohola i kako do toga uopšte dolazi. Morala sam ponovo da se vratim u prošlost i suočim se s zavisnošću od droge. Opet su tu bili ti neki mračni prostori i vratiti se u njih bilo mi je izuzetno teško - dodala je Hejli, a potom otkrila kako je izgledao period života dok se Džastin borio sa zavisnošću.

- Pitala bih ga kako se nosi s tim. Bilo je trenutaka kad bih se sva unervozila, pitala bih Džastina da li mu je u redu da to čini, jer sam znala da je već imao trenutke u životu kad mu to nije bilo u redu i kad je prolazio kroz svoja mračna stanja. Ali on ima dobru samosvest kada je to u pitanju, te je vrlo otvoren u vezi sa svojom zavisnošću, i to je sve što tražim od njega - rekla je Hejli.

Profimedia
 

Inače, Džastin je priznao da je prvi put probao marihuanu sa svega 13 godina, nakon čega je konzumirao i mnoge druge vrste droga. Kako je rekao, tako je lakše podnosio teret slave.

- Kada imate nekoga tako jako mladog, moguće je da ima tu užasnu teskobu koja prođe nedijagnostikovana i vi ne znate šta zapravo osećate. Tada počnete sami da se lečite jer se tako osećate bolje. A to vam samo pomaže da ništa ne osećate - pojasnila je Hejli.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike