Propadoše planovi! Džastin Biber pozitivan na koronu: Turneja će morati da pričeka

21.02.2022

12:20

0

Prema napisima stranih medija, pevaču su rezultati testova stigli protekle subote

Propadoše planovi! Džastin Biber pozitivan na koronu: Turneja će morati da pričeka
Džastin Biber - Copyright Profimedia

Svetska „Justice" turneja Džastina Bibera moraće da se odloži na neko vreme, pošto je pevač zaražen koronavirusom, prenose strani mediji. Prema daljim napisima, on je saznao da je zaražen protekle subote.

Simptomi su blagi, tvrdi „TMZ".

Kako je trebalo da održi nastup već dan ranije u Las Vegasu, brojni planovi su mu - propali, zbog virusa. U ovom gradu konkretno, održaće koncert tek 28. juna.

- Moraćemo da odložimo druženje zbog pozitivnog testa na koronu u okviru „Justice Tour" porodice. Džastin je, naravno, razočaran, ali zdravlje i sigurnost ekipe i fanova svakako je na prvom mestu - bilo je sve što je iz „T-Mobile Area" u Las Vegasu zvanično saopšteno.

Podsećanja radi, turneja je trebalo da krene još u martu 2020, ali je odložena zbog pandemije. „New York Times" kaže da Biberovi predstavnici još nisu slobodni za komentar akonto situacije koja se trenutno odvija.

 

 

U javnosti, Džastin je poslednji put viđen na „Superboulu". Na događaj je išao sa suprugom Hejli, a pridružili su im se Kendal Džener i njen dečko Devin Buker.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike