Đorđe David besan zbog afere: Smestili su mi, moja greška je što privatno sve oslovljavam sa „sunce”, „srećo”, ali isteraću ovo do kraja

13.03.2022

14:59

0

Roker smatra da će ove optužbe negativno uticati na njegovu porodicu i karijeru

Đorđe David besan zbog afere: Smestili su mi, moja greška je što privatno sve oslovljavam sa „sunce”, „srećo”, ali isteraću ovo do kraja
Đorđe David - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Đorđe David danima je u središtu javnosti zbog afere u kojoj Mirjana Popović tvrdi da joj je roker navodno slao poruke eksplicitnog sadržaja.

Đorđe David je besan kada je čuo optužbe na svoj račun, ali kaže da je zbog ovoga delimično i sam kriv.

- Moja greška je što privatno sve oslovljavam sa „sunce”, „ljubavi”, „srećo”, što je moj pozdrav „Ljubim te”, jednostavno sam takav čovek i tako komuniciram i sa ženama i sa muškarcima - rekao je Đorđe, tvrdeći da sa izvesnom Mirjanom nije razmenjivao eksplicitni sadržaj, kao i da mu je sve namešteno. 

Printscreen YouTube/Grand Online
Đorđe David

 

Ovih dana prolazi kroz medijsku torturu, zbog čega je na stubu srama i priznaje da mu nije svejedno, ali da je spreman i na sud kako bi se saznala istina i utvrdilo ko je devojka koja tvrdi da ju je startovao putem društvenih mreža. 

- Jako ružan osećaj, nikad mi se u životu ovo nije desilo. Naravno da će ljudi uvek poverovati navodnoj žrtvi, a ko je ona, ja ću ići do kraja, moraće da se pojavi na sudu likom i delom. Ozbiljna mi je šteta naneta, čak i da nisam deo „Zvezda Granda”, jer nikad u životu sebi ovako nešto ne bih dozvolio. Strašno se osećam, jadno zbog svega jer sam apostrofiran i jako mi je krivo što sam ispao zelen posle toliko godina karijere. 

Mateja Stanisavljevic/ATAImages
Đorđe David

 

Roker ističe da je njegovoj porodici, imidžu i karijeri već naneta ogromna šteta. 

- Ogromna je šteta. Moja Ana je žena koja radi potpuno drugi posao i nema veze sa estradom. Njoj sigurno neće biti prijatno na radnom mestu, druga stvar imam žensko dete. Šteta je napravljena što se nalazim žargonski rečeno u zverinjaku, u stolici sa svim tim ljudima gde ocenjujemo neke mlade ljude. To je stvar koja ide ka tome ne samo da diskredituje mene, nego preko mene diskredituje taj šou program. To je krenulo još od prošle sezone, ali ovoga puta su se kola slomila na meni - rekao je on za „Grand Magazin”.

Antonio Ahel/ATAImages
Đorđe David

Iako je uveren da se ova afera neće odraziti na njegov posao, on smatra da će se to odraziti na njegovu na njegov odnos sa emotivnom partnerkom.

- Aninu reakciju još uvek ne znam, jer još uvek nismo seli da razgovaramo o ovome. U svakom slučaju, baš mi je zebnja, ne osećam se dobro u svojoj koži zbog svega ovoga - istakao je Đorđe, a ceo razgovor možete da pogledate u videu.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike