Dado Glišić ima koronu i uveren je da je ona oružje protiv Trampa: Ubijaju nas, ljudski život za njih ne znači ništa

07.11.2020

15:59 >> 16:33

0

Pevač spada u rizičnu grupu jer ima astmu, a uveren je da će se sve polako vratiti u normalu kad američki predsednik bude svrgnut sa vlasti

Dado Glišić ima koronu i uveren je da je ona oružje protiv Trampa: Ubijaju nas, ljudski život za njih ne znači ništa
Copyright Printscreen Youtube/TVKopernikus

Pevač Dado Glišić pozitivan je na koronavirus, za koji smatra da je oružje usmereno protiv Donalda Trampa, a da je cilj svega „njegovo svrgavanje sa vlasti”.

– Očekujem da se sve lagano vrati u normalu kada padne Tramp jer imam blagi osećaj da je glavna meta bio on i njegovo svrgavanje sa vlasti. Neka nas dragi Bog blagoslovi. Amin! – rekao je Glišić za Telegraf.rs.

Pevač smatra da virus dolazi iz vazduha i da sve države moraju da se ujedine kako bi pobedile koronu.

– Mislim da je svima već jasno da niko ne ide po svetu i kašlje, kija i prenosi virus, već da ovo dolazi iz vazduha i da sve države moraju da sarađuju u ovom terorističkom aktu. Ubijaju nas. Ljudski život za njih ponovo ne znači ništa, kada su videli da mogu i ovo da nam rade, a da mi svi ćutanjem legalizujemo ubistvo. Novi svetski poredak – ispričao je Dado.

Tanjug/AP/Evan Vucci

Glišić spada u rizičnu grupu građana jer je astmatičar, a od simptoma ima visoku temperauru, groznicu i otežano disanje.

– Od simptoma imam visoku temperaturu, groznicu i otežano disanje. Nažalost, spadam u rizičnu grupu jer imam astmu. Videćemo kako će se sve odvijati, ali apelujem na sve ljude da se čuvaju, posebno oni koji imaju hronična oboljenja. Ovo je klasični terorizam, ubijaju ljude, a da za to niko neće snositi odgovornost – zaključio je pevač.

PROČITAJTE JOŠ:

Tea Tairović: Završila sam dva fakulteta i dolazim iz obrazovane porodice

Zorica Marković strahuje za Tanju Savić: Ko zna šta Dušanu može da padne na pamet

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Telegraf.rs

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike