Zorica Marković strahuje za Tanju Savić: Ko zna šta Dušanu može da padne na pamet

07.11.2020

15:14

0

Autor: V. Tanacković

Izvor: Srpski telegraf

Pevačica brine da bi mlađoj koleginici mogao da naudi suprug s kojim se trenutno bori za sinove

Foto: Printscreen Youtube

Nakon što su u javnost dospele poruke koje su Tanja Savić i njen suprug Dušan Jovančević razmenili tokom jedne od rasprava, pevačica se oglasila za portal 24sedam i otkrila kako je reagovala na njih, a sada je njenu porodičnu dramu prokomentarisala i Zorica Marković.

Tanjina starija koleginica viđala ju je sa Dušanom u jednoj od svojih kafana i tada je, kako kaže, primetila da među njima nešto nije u redu.

– Kada sam držala kafane, sretali smo se. Jedno od tih mesta bio je moj restoran i još od tada pamtim kako se Dušan prema Tanji loše ponašao. Meni je taj njihov brak bio vrlo tajanstven, i sa moje tačke gledišta, meni je ovo sve očekivano – rekla je Zorica za Srpski telegraf i dodala da ne veruje u Dušanovu priču da Tanja maltretira njega i sinove, već smatra da je sve suprotno i da Savićevoj on može čak i opasno da naudi:

Printscreen/Instagram

– Što se tiče navodnih Tanjinih pretnji, mislim, kako poverovati da ona nekome preti. Ma ona je bre fina i tiha, ne znam. On mi je tu jako čudan, po svim mogućim pitanjima. Ja bih se bojala da živim s njim, veruj mi, večito bih imala neki strah. Strahovala bih da sam na njenom mestu, da mi ne naudi. Ko zna šta može da mu padne na pamet. On emituje neku negativnost, ne znam kako da objasnim. Dvoje kad se vole, emituju prijatnu energiju, kod njih je sve bilo čudno i nedorečeno. Te ovde su, te onde su. Potpuno nejasno, i ko zna, možda se nikada neće saznati njihov život, ali žao mi je te dece. Svi mi nešto dozvolimo u životu. Da li je htela, morala, da li je ljubav, opsesija, strah, to ona najbolje zna.

Zorica kaže i da joj je bilo sumnjivo to što je Tanja više bila odsutna nego prisutna na javnoj sceni.

Zorica Marković ATAImages/Antonio Ahel

– Takav talenat, takva prelepa žena, odjednom uvenula, nestala je zbog njega, na vrhuncu karijere. Dosta je stajalo tu „ispod tepiha” da je sve to puklo sada, kao atomska bomba. Mnogo se strašnih stvari dešava u njihovom odnosu i braku. Boje se i ona i on jedno drugog – završava Zorica.

PROČITAJTE JOŠ:

Tijana eM otkrila svoj najveći strah: Domaća životinja uzrok je njenih najgorih košmara! (VIDEO)

Švajnštajger čestitao Ani rođendan na srpskom: Srce moje, želim ti sve najbolje! (VIDEO)

Komentari (0)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

Najčitanije vesti