Mili se obogatio posle Cecinog albuma! Jedan potez ga je lansirao do zvezda: Bio sam dužan na stotine hiljada evra

12.03.2022

15:25

1

Danas se sude, a ranije je kompozitor zbog genijalne ideje i pevačicinog albuma zaradio veliku svotu novca.

Mili se obogatio posle Cecinog albuma! Jedan potez ga je lansirao do zvezda: Bio sam dužan na stotine hiljada evra
Antonio Ahel/ATAImages

Otkako su Ceca Ražnatović i Aleksandar Milić Mili članovi žirija „Zvezda Granda”, i kako su njihova sretanja sve češća, u javnost su počeli da isplivavaju detalji njihovog odnosa, ali i nekada uspešne saradnje. Danas se sude, a ranije je kompozitor zbog pevačicinog albuma zaradio veliku svotu novca. 

U emisiji „Sceniranje“ on je otkrio detalje njihove tadašnje saradnje, ali i ideje koja mu je donela ogromnu zaradu.

ATAImages/ Antonio Ahel
Aleksandar Milić Mili, Ceca Ražnatović

 

- Cecin album 2004. godine. To je bilo kada sam formirao izdavačku kuću. To je bio jedan neverovatan momenat. Odlučio sam da više ne dajemo albume Grandu, Pinku, PGP-u. Te albume smo mi prodavali i onda smo delili zaradu - rekao je Mili, misleći na Cecin album „Gore od ljubavi”, pa dodao da mu je tada sinula ideja zbog koje je mu se život promenio i zahvaljujući njoj je stao na noge: 

Printscreen YouTube/Grand Online
Aleksandar Milić Mili

 

- Te 2004. godine meni je pala na pamet jedna ideja, tada su se CD-ovi prodavali u CD šopovima. I ti sad ako hoćeš moraš iz Železnika da odeš u centar da ih kupiš. I meni se javi ideja, zamisli kada bi CD mogao da kupiš na svakom ćošku. I smislim da napravimo distribuciju i časopis, zalepim CD kao dodatak, jer su tada časopisi bili oslobođeni poreza. Damo intervjue Marina Tucaković, Ceca i ja i pošaljemo CD na sve kioske u zemlji. 

Antonio Ahel/ATAImages
Aleksandar Milić Mili

 

Mili nije krio da je tada bio u velikim dugovima i da ga je ta ideja lansirala do zvezda. 

- Ceci sam rekao da će zaraditi duplo od toga. Digao sam kredit za renoviranje stana. Sećam se dan pre svega toga, nemam ništa, dužan sam stotine hiljada evra. Ako to ne upali mogu odmah da se selim u Persiju ili ne znam gde. To je počelo da se prodaje. To je bio jedan od najgenijalnijih poteza u našem izdavaštvu ikada - zaključio je kompozitor.

Bonus video: 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti