Vatreno krštenje: Otkrivamo koliki honorar Anastasija dobija za prvi nastup u Parizu!

17.02.2022

07:45

5

Cifra nije mala, a pevačica, kako saznajemo, ima veliku tremu

Vatreno krštenje: Otkrivamo koliki honorar Anastasija dobija za prvi nastup u Parizu!
Anastasija Ražnatović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Anastasija Ražnatović već godinama je u muzičkim vodama. Ona je objavila nekoliko singlova i najavila album, koji tek treba da ugleda svetlost dana.

Mlada pevačica će sada nastupiti prvi put, 12. marta i to u Parizu. Od izvora bliskog pevačici 24sedam došao je do informacije da će ona od ovog nastupa inkasirati čak 15.000 evra!

Kako naš izvor objašnjava, Anastasija već dugo dobija ponude da nastupa u Srbiji. Međutim, njena majka Ceca, koja ima puno iskustva na muzičkoj sceni, to ne odobrava, smatrajući "da još nije dovoljno zrela". 

Foto: Jelena Simonović
 

I sama Anastasija je puno puta isticala da ne želi da počne da nastupa dok ne objavi album, ali je ipak promenila mišljenje.

Kada je reč o nastupu u Parizu, ona je dugo pregovarala sa organizatorima. Poput svetskih zvezda, Anastasiji će biti ispunjene brojne pogodnosti, pa će tako imati privatnog vozača na raspolaganju, luksuzan hotel i sve sitnice koje poželi.

Izvor blizak pevačici ističe za naš portal da je Anastasija veoma uzbuđena zbog prvog nastupa, ali i da ima tremu kako će sve proći i da joj se ne desi nikakav peh. 

Ona je dosta razgovarala sa majkom o svemu, a Ceca joj je dala puno saveta i podržala je u svemu, baš kao što su i njoj njeni roditelji, a pogotovo otac, bili vetar u leđa na početku karijere.

Možda će mnogima biti čudno što je Anastasija toliko plaćena, ali je realnost takva da je njena popularnost velika. 

ATAImages/ Antonio Ahel
 

Pored toga što ima puno fanova, ona je i ćerka jedne od najvećih zvezda na našim prostorima, Cece Ražnatović, pa samim tim nije čudno što će Anastasijin bankovni račun posle prvog nastupa biti uvećan za 15.000 evra.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike