"On izgleda kao beskućnik" Neda pozirala sa slavnim rokerom, a umesto komplimenata nižu se negativni komentari (FOTO)

26.01.2022

16:19

1

Autor: Marija Mitić

Pevačica je srela Džima Peterika u jednom američkom restoranu, gde je trenutno na turneji

"On izgleda kao beskućnik" Neda pozirala sa slavnim rokerom, a umesto komplimenata nižu se negativni komentari (FOTO)
neda - Copyright ATAImages/ A.A.

Neda Ukraden trenutno uživa na putovanju i turneji po Sjedinjenim Američkim Državama. Osim što nastupa punom parom, pevačica se trudi i da maksimalno iskoristi slobodno vreme obilazeći znamenitosti, restorane i šoping molove.

Baš u jednom od tamošnjih restorana Neda je srela slavnog muzičara, rokera Džima Peterika, osnivača benda "Survivor", u narodu poznatog po naslovnoj numeri za film "Roki" - "Eye of the tiger".

Profimedia
Džim Peterik

Pevačica je za ovu priliku ponela odevnu kombinaciju zebrastog printa, dok je Piterik imao kožnu jaknu, te plavo-žuti šal koji se uklapao uz njegove naočare za sunce.

 - Na večeri sa "Eye of the tiger" slavnim pevačem grupe Survivor - napisala je Neda u opisu objave koja je za kratko vreme dobila pregršt lajkova i komentara. Ipak, umesto komplimenata nizali su se negativni komentari na račun izgled slavnog pevača.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Neda Ukraden (@neda.ukraden)

 

 

- Šta je ovo, kuku, lele, - Ti si dama, a on kao neki beskućnik, - bili su samo neki od komentara na račun nesvakidašnjeg i ekstravagantnog izgleda pevača, mada je bilo i onih koji su udelili komplimente, kako Džimu tako i pevačici.

Naravno, Neda se, poput prave dame, nije osvrtala na ove komentare, verovatno iz poštovanja lika i dela čuvenog Peterika.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike