Saša Matić o Lukasovom plasmanu na „Pesmi za Evroviziju”: Navijao sam da pobedi, Konstraktina pesma nije moj fazon (FOTO/VIDEO)

12.03.2022

11:09

0

Pevač ove godine proslavlja 20 godina karijere i ne krije da mu je posebna čast i privilegija što je radio pesmu za Zdravka Čolića, a sada je otkrio da li je svom kolegi dao popust

Saša Matić o Lukasovom plasmanu na „Pesmi za Evroviziju”: Navijao sam da pobedi, Konstraktina pesma nije moj fazon (FOTO/VIDEO)
Saša Matić - Copyright Foto:24sedam/N. Mijušković

Pevač Saša Matić sinoć je nastupao na Kopaonik Music Week festivalu koji je okupio sve ljubitelje dobre muzike. Za odmorne glasne žice i užitak pobrinuo se hotel Grand u kom je Matić bio smešten, a koji je ujedno i jedan od najluksuznijih hotela.

Matić je bio voljan da za svoju vernu publiku peva do ranih jutarnjih časova, a atmosfera je bila na zavidnom nivou, a o tome govori činjenica da su Sašini obožavatelji pevali sa njim u glas hitove koje je stvarao dve decenije unazad.

Neposredno pre nastupa, medijske ekipe, među kojima je i 24sedam imale su veoma zanimljiva pitanja za Matića, a on je tom prilikom otkrio da voli planinu, a naročito spa centar. 

Jedno od neizbežnih pitanja je bilo i kako je protekla svada sina njegovog velikog prijatelja Ace Lukasa. 

- Bilo je odlično na svadbi sina Ace Lukasa. Aca je moj prijatelj i drug. Odrasli smo zajedno na Karaburmi. Znam celu njegovu porodicu i Lazar i Miljanu, oni su sjajni. Znate kad kod nekoga dođete čistog srca, onda ne može da vam bude loše - kaže on i priznaje da mu je bila čast da sa kolegom zapeva i tako uveseljava goste. 

- Zapevao sam i ja na svadbi. Ja sam Aci prepustio da vodi, pa smo pevali pesme koje su nam pale na pamet. Malo je on vodio priču, malo ja. 

Matić kaže da mu je velika privilegija i zadovoljstvo što je ostvario saradnju sa Zdravkom Čolićem.

- Zdravko je jedan sjajan tip. Ne treba pričati kolika je on zvezda i kolika je meni čast što sam mogao da se nađem kao autor kada je u pitanju karijera Zdravka Čolića - kaže on, a na pitanje da li je kolegi i prijatelju dao popust za pesmu koju je radio je odbio da odgovori. 

- To su naše interne stvari, nećemo pričati o tome. 

Ove godine obeležava 20 godina karijere, a povodom toga će organizovati brojne koncerte u Beogradu, Zagrebu, Splitu i drugim većim gradovima. Za dve decenije rada na javnoj sceni kaže da ništa ne bi promenio, ali ne krije da je pre nekoliko godina morao da promeni tim saradnika sa kojima je radio. 

Foto:24sedam/N. Mijušković
Saša Matić na Kopaonik Music Week Festivalu

 

- Pa da ste me pitali to pre 15 godina, možda bih vam i rekao da imam nešto da promenim, to je bio tim sa kojim sam radio. A pošto sam ga promenio pre 10 godina, onda ne bih ništa menjao.

- Ja mislim da je zaslužio više. Nisam se time bavio mnogo. Ja sam pratio finale, to veče sam bio kod kuće. Pesma je dobra i zaslužila je veći plasman. Ja sam navijao da on pobedi - kaže on i dodaje da mu se pobednička pesma za Evroviziju nije naročito dopala. 

24sedam
Aca Lukas

- Ja sam čovek koji će uvek biti pristrasan kada je u pitanju Aca Lukas, jer je on moj prijatelj i to meni daje za pravo da budem pristrasan. Dopala se ljudima Konstraktina pesma. Iskreno, to nije moj fazon. Kada je ta modernija muzika u pitanju, ja sam navijao za neke druge ljude, za Angellinu, Saru Jo, one su bile fenomenalne. Ovo nešto nije moj fazon, bar kada je muzika u pitanju, ali ja joj želim svu sreću u Torinu.

Podsetimo, večeras će na Kopaonik Music Week festivalu nastupati Mega bend i Ceca Ražnatović, dok vas sledećeg vikenda očekuju nastupi Jelene Karleuše i Dina Merlina.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike