„Profesor mi je rekao da većeg idiota u karijeri nije video!" Saša Matić zamalo da ponavlja razred

19.02.2022

09:13

0

Govoreći o svom školovanju, pevač otkriva kako je prolazio onda kad „zagusti"

„Profesor mi je rekao da većeg idiota u karijeri nije video!" Saša Matić zamalo da ponavlja razred
Saša Matić - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Saša Matić je, pored gimnazije, završio i srednju muzičku školu „Kosta Manojlović", ali zamalo da padne na poslednjoj godini. Pred sam kraj školovanja, naime, nije znao ništa od programa koji je bio potreban za polaganje, ali je svakako uveravao profesora da će sve biti u redu.

- Profesor mi kaže da ću ponavljati, jer nemam pojma gradivo. Ja sam ga uveravao da neću. Sednem, proučim lepo ispitni program i u junu u zbornici muzičke škole lepo piše Aleksandar Matić, nagrada za najbolje interpretiran ispitni program u celoj muzičkoj školi „Kosta Manojlović" - ispričao je Saša u emisiji „Realna priča".

Uvek smo bili tema!

- Profesor mi je rekao da mi u jednu ruku čestita, a da sa druge strane nije video većeg idiota u karijeri - otkriva zatim Matić.

- Uvek smo bili tema na nastavničkom veću. Cela ta ekipa, jer smo mi svirali zajedno kad se završi nastava. Prepodne je gimnazija, popodne muzička škola, a uveče svirka.

- Ja ne znam kada sam spavao. Meni je danas jako žao što nisam upisao Akademiju i što je nisam završio. Valjda smo bili mlađi i puni elana i valjda smo želeli da se dokažemo - zaključio je on.

Saša Matić 24sedam/Katarina Mihajlović
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike