Pevač „Zvezda Granda” čeka drugo dete: Čekao je sa nestrpljenjem ovaj dan (FOTO)

12.03.2022

08:56

0

Njihova naslednica je probušila ogroman crni balon iz kog su izašli mali roze baloni i tako obavestili sve da u njihov dom stiže još jedna devojčica

Pevač „Zvezda Granda” čeka drugo dete: Čekao je sa nestrpljenjem ovaj dan (FOTO)
Milan Mitrović - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Pevač Milan Mitrović, stekao je veliku popularnost učešćem u „Zvezdama Granda”. Danas se posvetio porodičnom životu i odgajanju dece, a nedavno su on i supruga Bojana saznali da čekaju još jednu bebu. 

Naime, par već ima devojčicu, a sada je sa pratiocima podelio lepe vesti i otkrio kog je pola druga beba. Njihova naslednica je probušila ogroman crni balon iz kog su izašli mali roze baloni i tako obavestili sve da u njihov dom stiže još jedna devojčica. 

Instagram printscreen/milan_mitrovic_official
Milan i Bojana Mitrović saznali da će dobiti devojčicu

 

- Još jedna princeza dolazi da pojača kraljevstvo - napisao je Milan u opisu videa na svom Instagram profilu.

Inače, Milan je ranije ispričao da je sa nestrpljenjem čekao drugo dete. Iako njegova supruga nije želela da žuri, on je jedva čekao da dobiju pojačanje, a sada mu se ta želja i ostvarila.  

Antonio Ahel/ATAImages
Milan Mitrović

 

- Zara je nešto najlepše što je u životu moglo da mi se dogodi. Jedva čekam da provedem svaki momenat s njom i suprugom. Bojana ne želi sada na brzinu i drugo dete, hoće da se posveti maksimalno našoj devojčici, ali da se samo ja pitam, ja bih voleo odmah sutra da dobijemo drugo dete. Deca su nešto najlepše što čoveku može da se dogodi. Žao mi je što ne provodim vreme s njima onoliko koliko bih ja voleo, ali umem uveče kasno da dođem sa svirke i da se mazim s ćerkom, koja čim čuje da sam došao, otvara okice i mazi se s tatom - ispričao je Mitrović ranije.

Bonus video: 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike