Kolega joj traži muža, jer ne može on da je oženi: Pevačica otkrila na kakvim je mukama

29.01.2022

21:24

0

Milan i Dragica dokaz su da prijateljstva na estradi postoje

Kolega joj traži muža, jer ne može on da je oženi: Pevačica otkrila na kakvim je mukama
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Milan Mitrović i Dragica Zlatić, nekadašnji učesnici takmičenja "Zvezde Granda", postali su dobri prijatelji tokom godina.

Toliko dobri, da je Milan otkrio da brani Dragicu od udvarača na nastupima, da joj traži pravog, jer je on zauzet, pa ne može da je oženi, ali je i ona priznala kakvog želi.

O Dragičinom ljubavnom životu dosta se pisalo u medijima, a iako još uvek nije pronašla srodnu dušu, Milan tvrdi kako je često brani od udvarača kojih ima na pretek.

- Još da joj nađemo frajera da je udamo (smeh). Da smo mi mirni, da ne moramo da je branimo na svirkama. Ona kada peva, ja nekad moram da stojim ispred nje jer ljudi ne mogu da odole. Od silnih udvarača nije izabrala još nikog, ali rešićemo i to, naći ćemo princa - rekao je Mitrović, koji je sve zasmejao odgovorom na pitanje kakav muškarac pristaje Dragici.

Antonio Ahel/ATAImages
 

- Ja sam se oženio (smeh) - našalio se on, piše "Grand Online", a zatim se uozbiljio.

- Treba da bude tu u svakom momentu za nju i naravno pre svega dobar čovek.

Oboje su se složili kako javnim ličnostima nije lako da pronađu prave partnere jer vladaju predrasude o njima, a zatim je Dragica odlučila javno da otkrije koje uslove ima za budućeg dečka.

- Ja baš nemam neke kriterijume, ne volim nešto lepe momke, manekenski građene... Svi misle da ja tražim prelepog bilionera, što nema veze sa mozgom. Nisam zahtevna što se tiče muškaraca. Bitno mi je da bude dobar čovek, da me zasmejava i da radi nešto to mi je bitno, samo da nije da ga ja izdržavam. Nije bitno šta radi i za koliko samo da radi i da nije mamin i tatin sin, to ne podnosim - iskrena je bila pevačica.

Dragica Zlatić ATAImages/Antonio Ahel
 

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike