Bilo je frke, zvali su i insistirali! Marija Šerifović progovorila o problemu sa Oliverom Balašević

09.03.2022

20:57

0

Autor: Marija Mitić

Naša jedina evrovizijska pobednica prokomentarisala je i ovogodišnju predstavnicu Srbije na ovom takmičenju i dala svoje prognoze

Bilo je frke, zvali su i insistirali! Marija Šerifović progovorila o problemu sa Oliverom Balašević
zvezde_granda_09032022_0046 - Copyright ATAImages/ A.A.

Naša jedina evrovizijska pobednica, Marija Šerifović prokomentarisala je našu ovogodišnju predstavnicu, Anu Đurić, daleko poznatiju pod pseudonimom Konstrakta.

Kako kaže Šerifovićeva, dopada joj se pesma "In corpore sano" i nada se da će Srbija bar još jednom pobediti na ovom prestižnom festivalu, u skorije vreme.

ATAImages/ Antonio Ahel
Marija Šerifović

- Meni je Konstrakta super i drago mi je što će iz Srbije otići nešto što je zaista drugačije. Svašta smo probali od te čuvene 2007. godine, ali to spominjanje više moje pobede na Evroviziji mi se popelo na glavu (smeh).To je što je, desila se pobeda tada, nadam se da će pobediti još nekada neko dok sam živa, pa da ja odem u zaborav - rekla je Marija i osvrnula se na optužbe da je glasanje na "Pesmi za Evroviziju '22" bilo namešteno.

- Mislim da ne postoji ta mogućnost, zapravo isti sistem nama radi finale za "Zvezde Granda". Mada, smatram da je važna u ovom slučaju činjenica da je iz Srbije za petnaest minuta došlo preko 40 hiljada glasova za jednog kandidata, dok u našem finalu za "Zvezde Granda" , samo pobednik dobije između sto ili sto dvadeset hiljada, ali iz čitavog regiona. Tako da to pokazuje samo jedno, a to je da je narod zaista želeo da pobedi Konstrakta, ali ne samo to, već i da Srbija itekako kada želi može da glasa u bilo kom takmičenju - istakla je i dodala da je Konstaktina pobeda nije ni malo iznenadila.

Printscreen/RTS
Konstrakta

- Konstraktina pobeda me nije iznenadila. A ja imam zdravstvenu knjižicu - kaže pevačica kroz smeh.

Na pitanje da li je istina da je već nakon prve polufinalne večeri "Pesme za Evroviziju '22" poslala poruku Saši Popoviću da će pobedu odneti Konstrakta, Marija se nasmejala te potvrdila da je predvidela.

- Tačno je, ali ne postoji trik, jednostavno kada je nešto drugačije, to je to. Kapiram da smo svi generalno prezasićeni nečega što je isto. Ne kažem da su ostali isti, ali Konstrakta je bila potpuno drugačija. Mislim da će proći dobro na Evroviziji - rekla je Marija za Grand Online.

Šerifovićeva se takođe osvrnula i na to što je udovica Đorđa Balaševića, Olivera, zabranila da se njegove pesme izvode u "Zvezdama Granda".

YouTube/Printscreen
Olivera Balašević

- Ima problema, to se kod Đoleta dešavalo. Meni se dešavalo kad je Mahir Mulalić izvodio pesmu Đorđa Balaševića. Bilo je u takmičenju takvih problema i pre, ali se, iz nekog razloga, supruga njegova javila i tražila da snimci budu obrisani, insistirala. Nisam imala kontakt sa gospođom, ali je bio problem, ja to poštujem, ne znam koji je tačan razlog. Tad sam ja jedino imala problem tog tipa - završila je Marija Šerifović.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike