Saša Popović nije mogao da sluša Konstraktu: Prebacio kanal, a onda umesto za Zorju glasao za nju! Progovorio i o Lukasu

09.03.2022

09:05

0

Pričao je i o neregularnostima u takmičenju, ali i o odnosu sa Acom

Saša Popović nije mogao da sluša Konstraktu: Prebacio kanal, a onda umesto za Zorju glasao za nju! Progovorio i o Lukasu
sasa popovic konstrakta (1) - Copyright Printscreen/Jutro/Tv Prva

Saša Popović, koga još zovu i majstorom šoubiza, bio je gost jutarnjeg progama televizije Prva i sa voditeljima podelio svoje mišljenje o Konstrakti, pobednici „Pesme za Evroviziju '22”.

U prvi mah mu se pesma ni najmanje nije dopala, objasnio je na početku, čak je promenio i kanal kako je ne bi slušao, ali kroz 24 časa se sve promenilo i on je čak glasao za nju. 

Printscreen/Jutro/Tv Prva
Saša Popović

- Gledao sam prvo polufinale kada je Konstrakta pevala i kad je počela njena pesma ono „Koja li je tajna zdrave kose Megan Markl” i tada sam promenio kanal, nisam ni obratio pažnju na tu pesmu. Kada je došao onaj podsetnik za glasanje, ja sam tu pesmu prihvatio kao navijačku. Počinju reči: „Umetnica mora biti zdrava” i onda svi tapšu. Meni se tada to dopalo. Poslao sam 20 poruka za Zorju, ona je „Grandov” pevač. Kad je došlo finale, ja sam glasao za broj 18, za Konstraktu. Stvarno mi se dopala. Ovo je prvi put da šaljemo pesmu koja ima neku foru.

Printscreen/Jutro/Tv Prva
Saša Popović, Konstrakta

 

Osim toga, Popović se neočekivano osvrnuo i na izjave Ace Lukasa, sa kojim nije bio u korektnim odnosima posle pevačevog žiriranja u „Zvezdama Granda”. Iako su svi očekivali da će ga kritikovati, on ga je pohvalio.

Nije bio saglasan sa njegovim rečima da je takmičenje namešteno, ali je istakao da je privukao pažnju i da je zbog njega ceo festival dobio na gledanosti.

- On je sam svojim izjavama digao interesovanje za takmičenje. Svake godine je stizalo 20.000, 30.000 glasova, a sad 144.000. Ja ću platiti još toliko, ako broj glasova nije tačan. Tvrdim u glas jedan da je sve bilo tačno. Ako neko ima dokaze, neka ih pokaže. 

24sedam
Aca Lukas

Saša ističe da mu je Aca bio jedan od favorita, pored Zorje Pajić i Sare Jo, ali da je neobičnost koju ima Konstraktina pesma ipak preovladala. 

- Meni se Lukasova pesma dopala, Sara Jo je takođe imala fantastičnu pesmu, ali Konstraktina  je nešto posebno. Lukasa volim. Pet godina je bio u „Zvezdama Granda”, bio je fenomenalan, to moram da kažem. Aca Lukas je privukao svu pažnju, da se mi ne lažemo.

Za sam kraj, Popović ističe da Konstrakta ima velike šanse.

- Nemojte potcenjivati Konstraktu. Ona će doći do finala, pitanje je samo kako će predstaviti ovu pesmu. Narod je stao uz ovo. Prvi put šaljemo nešto drugačije. 

Bonus video: 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike