Ćerka slavne pevačice gledala mučne scene zlostavljanja svoje majke: Vrištala je, a onda sam čula udarce!

04.02.2022

07:00

0

Autor: Marija Mitić

Tada jako mlada Feniks nije znala kako da reaguje, pa je prećutala da je svedočila zločinu...

Ćerka slavne pevačice gledala mučne scene zlostavljanja svoje majke: Vrištala je, a onda sam čula udarce!
profimedia-0652889336 - Copyright Profimedia

Članica nekadašnje slavne grupe „Spice Girls", pevačica Mel Bi, trpela je nasilje od svog bivšeg supruga Stivena Belafontea. 

Njena ćerka Feniks prisetila se mučnog trenutka kada je svedočila nasilju koje je trpela njena majka, a kako je u tom trenutku bila previše uplašena, mlada i bespomoćna, ona nije znala kome da se obrati za pomoć.  

Profimedia
Feniks Gulzar

U svom obraćanju Feniks se takođe osvrnula na period odrastanja, kada je stalno slušala kako se njena mama i očuh tuku, samo dva sprata iznad njene spavaće sobe, koja je bila u podrumu.

 - Iskrala sam se iz svoje sobe i otišla da proverim da li je mama dobro. Zatim sam se vratila u svoju sobu, ali nekoliko minuta kasnije, čula sam još više vrištanja i vike. Vikala je: „Stani, skloni se", a onda sam čula udarce! Opet sam otišla gore i videla Stivena sa spuštenim pantalonama i mamu gurnutu preko kauča! Smrzla sam se od tog prizora, ali znala sam da ne mogu ništa da učinim - prisetila se Feniks za „The Sun", koja danas u školama poučava decu šta zapravo znači pristanak na sek*ualni odnos.

- Paralizovana od straha i sva drhtava probudila sam se opet iz još jedne noćne more. Nisam mogla da dišem dok nisam videla da sam na sigurnom i da su moje kćerke sigurne. To mi se događalo godinama nakon što sam napustila svog nasilnog partnera, ali to je stvarnost preživljavanja nasilne veze -  prethodno je rekla Mel za pomenute medije, koja je pet godina nakon razvoda živela sa posttraumatskim poremećajem.

Mel sa Stivenom ima jednu ćerku, Medison Braun Belafonte i dvoje dece iz prethodnih veza. Mel i Stiven su deset godina bili u braku, a kada ga je pevačica optužila za emocionlano i fizičko zlostavljanje, kao i za ograničavanje finansijske slobode, on je negirao optužbe.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike