Ako biste da pronađete ljubav pred kamerama, pomoći će vam „Varalica s Tindera"?! Otkriveni detalji njegovog plana!

20.02.2022

07:00

0

Već se i udružio s menadžerkom Džinom Rodrigez, koja je bila izvršni producent projekta „Mama June: From hot to not", ne gubi vreme...

Ako biste da pronađete ljubav pred kamerama, pomoći će vam „Varalica s Tindera"?! Otkriveni detalji njegovog plana!
profimedia-0453616123 - Copyright Profimedia

Mnoge je, pošto su odgledali „Varalicu s Tindera", prilično iznenadilo što ozloglašeni Sajmon Levijev, odnosno Šimon Hajut, ne odustaje od tvrdnji da je „obeležen zbog nečeg što nikad nije uradio", kako je rekao za „Channel 13" u Izraelu.

Mladić je, takođe, poslao „Netfliksu" glasovnu poruku (prikazanu u filmu) u kojoj saopštava kako „neće odustati od tužbe zbog svih laži o njemu, diskriminacije i svega ostalog što se sad kači na njegov lik" zbog ostvarenja.

I, dok se žene koje su istupile i javno progovorile (kako za novine, tako i dokumentarac) o tome kako ih je nasamario, još uvek muče isplaćujući dugove, on razvija poslovne ideje - što je možda i najveći šok za javnost do sada. Naime, pored toga što je na slobodi i vrlo srećan u ljubavi, rešio je da pomogne onima koji to nisu, tako što će pokrenuti dejting šou.

Sajmon Levijev Youtube screenshot „Inside Edition"
 

Prema saznanjima „E!News-a", zbog ovog projekta je već navodno udružio snage sa Džinom Rodrigez, koja je bila izvršni producent ostvarenja „Mama June: From hot to not" pa se zaključuje da baš ne gubi vreme! I pored svih optužbi i oprečnih komentara, „peva istu pesmu" i, čini se, maksimalno uživa u svom životu, te mogućim i milionskim poslovnim prilikama.

Sa druge strane, Sesil i Pernila, bivša devojka i drugarica Levijeva, „ne spuštaju loptu". U intervjuu s Dru Barimor naglasile su da i dalje otplaćuju dugove, dok je on u zatvoru bio svega pet meseci zbog nečeg što se odvilo mnogo ranije. Njihove optužbe ga, suštinski, nisu ni takle.

Ipak, neće se smiriti dok „ne isteraju svoje". 

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike