„Konačno izgledaš kao rasno žensko" Urnebesna prepiska trudne Sofije s Pišekovom! Manekenka joj nije ostala dužna (FOTO)

09.03.2022

18:06

0

Pokazavši kako izgleda u 35. nedelji, mlada mama izmamila je brojne reakcije publike, među kojima su se našla i neka poznata imena

„Konačno izgledaš kao rasno žensko" Urnebesna prepiska trudne Sofije s Pišekovom! Manekenka joj nije ostala dužna (FOTO)
Copyright Sofija Milošević ATAImages/M. M.

Sofija Milošević uskoro će se drugi put ostvariti u ulozi mame. Kako joj napreduje trudnoća - uredno dokumentuje i na društvenoj mreži Instagram, gde svakom takvom objavom pokrene i lavinu komentara brojnih fanova. Ovoga puta, međutim, među njima se našla i poznata Nikolina Pišek koja je na neki način i pohvalila manekenkine obline.

- Konačno izgledaš kao rasno žensko - napisala je Pišekova u odeljku za komentare, pa nasmejala lepoticu inače vrlo krhke građe.

- Čekaj dok se porodim, ponovo ću biti grančica - „nije joj ostala dužna" Sofija, uz nekoliko smajlija koji plaču os dmeha.

Prepiska Sofije Milošević i Nikoline Pišek, Instagram screenshot / sofijamilo
 

Podsetimo, Sofija Milošević i Luka Jović zajedno su dobili sina Alekseja. Manekenka je sada ponovo u drugom stanju i ovo će im biti drugo zajedničko dete.

Fudbaler iz prethodne veze ima još jednog naslednika, Davida.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo)

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike