Nije prva poznata dama sa kojom je bio: Pored Prije i Sofije Milošević, Filip je voleo i ovu lepoticu!

25.02.2022

05:55

1

Njegova lista je podugačka, a malo je onih koji se sećaju svih njegovih devojaka

Nije prva poznata dama sa kojom je bio: Pored Prije i Sofije Milošević, Filip je voleo i ovu lepoticu!
Filip Živojinović - Copyright ATAImages/ M.M.

Filip Živojinović je već godinama u skladnom odnosu sa pevačicom Aleksandrom Prijović, sa kojom ima sina Aleksandra. Međutim, ona nije jedina poznata dama sa kojom je sin Bobe Živojinovića bio u vezi.

Aleksanra Prijović i Filip Živojinović ATAImages/M. M.
 

Prva javna romansa koju je imao bila je sa manekenkom Sofijom Milošević. Mediji su ih pratili u stopu, a javnost se i te kako interesovala za njihov odnos.

Nekoliko meseci pošto su otpočeli vezu, on se odselio u Ameriku zbog školovanja. Godine 2009. su se verili, ali to nije potrajalo.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

Već 2011. godine u domaćim medijima odjeknula je vest da je Filip u vezi sa glumicom Majom Mandžukom. Oboje su u to vreme bili u Americi, pa je ljubav planula.

Prvi put su se pojavili u javnosti na koncertu Zdravka Čolića, a Maja je zbog Filipa raskinula vezu sa biznismenom iz Crne Gore sa kojim je bila 10 godina.

Par je počeo da živi zajedno samo par meseci kasnije u Los Anđelesu gde je Maja radila kao producent, a Filip kao sporstki agent. Njihova veza je "pukla" nakon četiri godine.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

Maja je nastavila život u Americi, a posle izvesnog vremena se vratila u Srbiju, gde je nastavila da se bavi svojim poslom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike