Ona je bila najveća ljubav Olivera Dragojevića: Isplivala nikad viđena fotografija bračnog para!

09.03.2022

13:46

0

Udovica pevača pokrenula je pravu lavinu komentara svojom objavom. Brojni su oni koji su joj poručili - kako je pored sebe imala najboljeg čoveka

Ona je bila najveća ljubav Olivera Dragojevića: Isplivala nikad viđena fotografija bračnog para!
Oliver Dragojević - Copyright ATAImages/Z. Milutinović

Vesna Dragojević prisetila se pokojnog supruga, velikog Olivera Dragojevića, za kojim mnogi baš kao i ona i dan-danas tuguju. Da je poživeo, naime, proslavljali bi 48. godišnjicu braka.

Nikad viđenom fotografijom pokrenula je pravu lavinu komentara.

– Ti i ja. 7. marta 1974. Naših 48 godina braka - poručila je ona, pa pokrenula pravu lavinu komentara.

„Draga Vesna, imala si najboljeg čoveka pored sebe", „Vas dvoje ćete i u večnosti biti zajedno". „Takva ljubav ne završava", samo su neki od komentara ispod objavljene fotografije.

 

 

Oliver je, podsetimo, punio dvorane u Parizu, Tokiju, Njujorku, Moskvi... Ali u Srbiji nikada, od 1991. godine. Njegova najveća ljubav tada je ispričala priču vezanu za njenu porodicu i jedinu rečenicu koju je Dragojević tokom života izgovorio u vezi s tim.

Otac je tad plakao, kukao...

- Nikad ništa grubo nije rekao. On je bio takav, držao je do reči u mnogo situacija, ne samo to. Kada je počeo rat, mama, tata i sestra su došli ovde, bili su kod mene u Splitu. Videli smo kako gore brodovi, tu je bio veliki brod od 10 metara mog oca, koji je počeo da ga gradi kad sam išla u osnovnu školu, zvao se „Kopakabana". Otac je video kako taj brod gori, pa je plakao i kukao - ispričala je Vesna jednom prilikom u emisiji „Ognjena zemlja".

- Oliver je mu je tada rekao da se ne nervira. Rekao mu je: „Ja sam tamo mnogo radio, bilo sam milion puta, ako vas to teši, nikad neću tamo pevati." To je jedina rečenica koju je rekao u vezi toga i ne bi spomenuo da ga nisu pitali. Ništa on nije imao protiv, dolazili su Srbi u Sarajevo, Tuzlu... - dodala je.

Oliver Dragojević ATAImages/Z. Milutinović
 

Pevač je preminuo u 71. godini nakon teške bolesti, raka pluća, 2018. godine. Bio je jedan od najpoznatijih i ne samo u celoj bivšoj Jugoslaviji.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike