Otkriven idejni tvorac Konstraktinog nastupa: Ova hit scena potiče iz kultnog filma (VIDEO)

09.03.2022

12:19

5

Profesor Maletić je svaki put prao ruke u lavoru pre početka časa

Otkriven idejni tvorac Konstraktinog nastupa: Ova hit scena potiče iz kultnog filma (VIDEO)
konstrakta ata (4) - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Ana Đurić poznatija pod umetničkim imenom Konstrakta osvojila je milionski auditorijum numerom „In corpore sano” što u prevodu znači „U zdravom telu”. Osim što ova numera ima veoma neobičan tekst, koreografija je još neobičnija, a sada je u javnost isplivao još jedan potencijalni izvor inspiracije za Konstraktinu pesmu koja će nas predstavljati na Evrovizije ove godine u Torinu.

Naime, pranje ruku u lavoru je izazvalo hit reakcije na društvenim mrežama, a neki dosetljivi pratioci su se setili scene iz kultnog filma „Lajanje na zvezde” kada profesor Maletić pere ruke u lavoru pred početak časa.

 

 

Podsetimo, „Lajanje na zvezde” jedan je od obožavanih filmova našeg naroda, a gotovo da ne postoji omladinac koji nije odrastao uz scene iz ovog ostvarenja. 

ATAImages/ Antonio Ahel
Konstrakta

Inače, Dragomir Čumić je igrao profesora Maletića, koji je bio opsednut higijenom i prosto zgrožen bilo kojom vrstom fizičkog kontakta, što su maturanti videli kao priliku za šalu, koju su neretko koristili, a pobednička pesma Evrovizije osim što govori o zdravlju, sadrži i druge skrivene poruke. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike