Aca Lukas uzbuđen! Jedva čeka da zapeva za mladence, progovorio i o "Pesmi za Evroviziju '22" (VIDEO)

06.03.2022

14:06

0

Prva izjava folkera nakon što je oženio sina, ali i učešća na festivalu gde se birao predstavnik naše zemlje za takmičenje u Torinu

Aca Lukas uzbuđen! Jedva čeka da zapeva za mladence, progovorio i o "Pesmi za Evroviziju '22" (VIDEO)
lazar_ana_vuksanovic_restoran_06032022_0046 - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Aca Lukas, popularni folker, danas je oženio svog naslednika Lazara, koji se zavetovao na večnu ljubav svojoj izabranici Ani.

Nakon venčanja u crkvi, mladenci i svatovi su se uputili ka restoranu, gde će se održati svadbeno veselje. Tom prilikom je Lukas otkrio koliko je uzbuđen zbog onoga što mu se danas dešava, ali nije mogao a da ne pomene svoje učešće na "Pesmi za Evroviziju '22".

24sedam
 

- Ovo je najlepši osećaj. Nikakav savet mu nisam dao, on će to najbolje sam. Snajka je izuzetna, dobra devojka. Sigurno ću zapevati, ali neću kao neki da pevam celu svadbu sinu. Ja pevam stalno bez bakšiša. Ne mogu da vam otkrijem šta sam mu poklonio - rekao je on, pa nastavio:

- Nisam kasnio na venčanje, samo sam morao nešto do kuće da završim i to je to. Ispoštovao je on (Lazar) sve običaje.

Kada je Evrovizija u pitanju, pevač nije bio preterano raspoložen da o tome priča.

- Ja sam imao dobru nameru, pevao sam za svoj narod, ništa ja ne gubim specijalno. Nisam se iznervirao ni naljutio, izašao sam kad sam video da tu nema vajde. Ne dopada mi se pobednička pesma, dopalo bi mi se da je pobedila Sara Jo. Svakako ću navijati za njih, ali ne mogu da prognoziram kako će sve izgledati na takmičenju - rekao je on, pa nastavio:

24sedam
 

- Vidite, Olja Kovačević je izabrala žiri da je tako masno namešteno da meni niko ne da poene, a kao ova (Neda) da mi da šest. Namešteno je da ja ne pobedim. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike