Biseri, perje, cveće: Venčanje kao iz bajke za Lukasovog sina! Pogledajte salu gde će biti održano veliko veselje (FOTO/VIDEO)

06.03.2022

13:19

0

Pevač se potrudio da mladencima ispuni svaku želju

Biseri, perje, cveće: Venčanje kao iz bajke za Lukasovog sina! Pogledajte salu gde će biti održano veliko veselje (FOTO/VIDEO)
Svadba Lazar Vuksanović - Copyright 24sedam/D.B. ATAImages/Antonio Ahel

Folker Aca Lukas danas je oženio starijeg sina Lazara Vuksanovića. On je izgovorio sudbonosno "da" svojoj izabranici Ani Stajić, a nešto posle 14 časova, mladenci i svatovi stigli su u luksuznu salu gde će se održati svadbeno veselje.

Ekipa 24sedam našla se u restoranu, te vam donosimo ekskluzivne fotografije i snimke sale gde će Lukas ugostiti prijatelje i saradnike.

Ispred sale stajala je tabla na kojoj piše "Dobrodošli, Ana i Lazar" kao i datum njihovog venčanja, a zanimljivo je da je i ona bila okićena belim ružama.

Kada je sala u pitanju, sve je bilo u zlatnoj i beloj nijansi, a dekoracija u vidu cveća i belog drveća ostavlja bez daha.

Inače, prostor koji su izabrali za veselje specijalizovan je za svadbe, a postoje tri sale. U onoj najskupljoj se mesto plaća najmanje 21 evro, a u zavisnosti od želja mladenaca, cena može da bude i mnogo veća.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike