Treća sreća! Konstrakta je bila na Beoviziji 2007. i 2009 godine, tada se nije proslavila, a pogledajte kako je izgledala (VIDEO)

06.03.2022

10:13

2

Posle više od decenije, Ana je ponovo okušala sreću

Treća sreća! Konstrakta je bila na Beoviziji 2007. i 2009 godine, tada se nije proslavila, a pogledajte kako je izgledala (VIDEO)
finale_pesma_evrovizija_05032022_0234 - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Pobedu na sinoćnom festivalu „Pesmi za Evroviziju '22”. odnela je Ana Đurić, poznatija kao Konstrakta. Ona je nastupala pod rednim brojem 18. i predstavila se pesmom „In corpore sano" koja će nas ove godine predstavljati na Evroviziji u Torinu.

Prema odluci stručnog žirija i glasovima publike, ona je trijumofovala na Pesma za Evroviziju, a njena numera gotovo ne izlazi iz ušiju.

Antonio Ahel/ATAImages
Konstrakta

 

Za mnoge je Konstraktin nastup jedan od najoriginalnijih, dok sedi na stolici i pere ruke i u numeri govori o zdravlju, a u refrenu ponavlja frazu „biti zdrav", šalje jaku poruku i, sudeći po reakcijama, zaraznim stihovima, postala je jedan od najvećih favorita.

Međutim, ono što je manje poznato jeste da ovo nije prvi put da se Konstrakta predstavlja publici na takmičenju Pesma Evrovizije Naime, ona je sa svojim bendom "Zemlja gruva" to učinila još 2009. godine kada se publici predstavila kompozicijom pod nazivom „Svejedno je".

 

Inače, Konstrakta je sa svojom grupom i ranije bila deo Beovizijskog takmičenja, a prvi put je to bilo 2007. godine kada se predstavila pesmom „Čudesni svetovi". Tada se plasirala u drugi krug takmičenja i zauzela osmo mesto.

Posle više od decenije, ona je ponovo okušala sreću, a ovaj put nastup joj je doneo pobedu. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike