Konstrakta krije privatni život: Jedan čovek ju je osvojio za sva vremena i sa njim ima dvoje dece (FOTO)

06.03.2022

09:29

1

Godinama je bila i član benda „Zemlja gruva", koji je osnovan 2007. godine, udata je i majka je Lene i Nikole

Konstrakta krije privatni život: Jedan čovek ju je osvojio za sva vremena i sa njim ima dvoje dece (FOTO)
konstrakta 23 - Copyright Printscreen/RTS

U sinoćnom finalu pesme za Evroviziju odlukom stručnog žirija i publike, pobedu je odnela Konstrakta sa pesmom „In corpore sano”. Neobičan tekst, a još neobičniji nastup, doveli su je do trijumfa. 

O našoj predstanici na Evrosongu se vrlo malo zna. Godinama je bila i član benda „Zemlja gruva", koji je osnovan 2007. godine, udata je, i majka je dvoje dece, a arhitekta po struci. 

Printscreen/RTS
Konstrakta sa mužem

 

Ona je u braku sa Milanom Đurićem, kome na društvenim mrežama takođe piše da je, baš kao i Konstrakta završio Arhitekstonski fakultet, te je verovatno on i bio spona njihove ljubavi.

Društvene mreže su i pokazatelj da ne vole preterano da se eksponiraju u javnosti i da svoj privatan život čuvaju iza „četiri zida”. 

 

 

Iako je završila arhitekturu, njena ljubav prema muzici ju je odvela na drugu stranu. Ostvarila se u ulozi majke i dobila dvoje dece, ćerku Lenu i sina Nikolu, a pre nekoliko godina je izjavila i da priželjkuje treće dete. 

Printscreen Facebook/Milan Djuric
Konstrakta sa mužem

 

Konstakta je o majčinstvu pričala u jednom intervjuu za domaće medije.

- U dosadašnjem skromnom iskustvu, bilo je situacija u kojima sam se pitala – da li je ovo njegov/njen karakter ili faza? Da li sam pogrešno reagovala a da nisam razumela njihovu potrebu, i sad je sve otišlo nepovratno dođavola, pokvarila sam nešto? A taj strah se prenosi na decu, utiče na njihovo samopouzdanje. Jer deca nisu strana bića sa druge planete, mali manipulatori ili masa koju ćemo mi da uobličimo i slično. Stvar je mnogo jednostavnija, samo ako uzmemo ozbiljno i sa poštovanjem njihove potrebe. Dakle, žao mi je svake situacije u kojoj je moj strah prevladao potrebe mog deteta - rekla je Konstrakta u intervjuu za portal „Budi keva” pre nekoliko godina.

 

 

Posle Konstraktinog nastupa u prvoj polufinalnoj večeri, pojavilo se ogromno interesovanje za nju i njenu pesmu, koja je ubrzo zauzela prvo mesto u trendingu, a naposletku i pobedu na „Pesmi za Evroviziju”. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike