„Reći ću ti kad skineš pantalone" Hit lapsus Ane Stanić s „Pesme za Evroviziju": Reakcija voditelja neprocenjiva! (FOTO)

05.03.2022

19:21

0

Pevačica je brzo počela da objašnjava šta je u stvari htela da kaže, ali već je bilo kasno

„Reći ću ti kad skineš pantalone" Hit lapsus Ane Stanić s „Pesme za Evroviziju": Reakcija voditelja neprocenjiva! (FOTO)
Ana Stanić 1 - Copyright Printscreen RTS ,,Pesma za Evroviziju"

Kao i svaki drugi festival, ni „Pesma za Evroviziju" nije mogla da prođe bez šala i lapsusa. Hit greška, sudeći po reakcijama publike, potkrala se pevačici Ani Stanić u „grin rumu", a odgovor voditelja tek je zatim bio nasmejao sve. 

Šta se desilo?

Posle izvedbe u prvom polufinalu kada je oduševila kako pesmom, tako i stajlingom, u „grin rumu" je porazgovarala sa Stefanom Popovićem, koji je odatle zajedno s Kristinom Radenković vodio program. 

Ana Stanić Printscreen RTS ,,Pesma za Evroviziju"
 

Razgovor je tekao mirno, sve do trnutka kada mu je Stanićeva poručila da će mu pojedinosti otkiti - kad bude skinuo pantalone. 

- Baviš se muzikom već više od dve decenije. Kako je to moguće, kad očigledno imaš 25 godina? - pitao je Popović, hvaleći pevačicinu mladolikost. 

Ana Stanić Printscreen RTS ,,Pesma za Evroviziju"
 

- Ne znam, to ću posle u bekstejdžu da ti kažem, kad budeš skinuo te pantalone - kao iz topa j rekla Ana i ne sluteći kakav je „cirkus" čeka. 

- ...Malo je rano za ovakve komentare - našalio se voditelj, posle čega je ona već i brzinski krenula da se pravda, jer je u pitanju ipak „lajv" šou. 

Stefan Popović Printscreen RTS ,,Pesma za Evroviziju"
 

- Ne, Bože, šta mi bi da napravim ovakvu grešku? Mislila sam, baš mi se sviđa kako izgledaš, samo te pantalone sa tim svetlucavim, izgledaš kao da imaš biciklističke - govorila je Ana kroz smeh i aplauz okoline. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike