Glasala sam za sebe! Zorja Pajić o finalu "Pesme za Evroviziju": Sve ovo je bila Milijeva ideja (VIDEO)

04.03.2022

10:34

0

Pevačicu koja se afirmisala u takmičenju "Zvezde Granda" prošle godine, gledaćemo i u subotu, 5. marta na velikoj sceni RTS-a

Glasala sam za sebe! Zorja Pajić o finalu "Pesme za Evroviziju": Sve ovo je bila Milijeva ideja (VIDEO)
prvo_vece_pesma_evrovizija_03032022_0289 - Copyright ATAImages/ A.A.

Zorja Pajić predstavila se sinoć na "Pesmi za Evroviziju '22", pesmom "Zorja" i plasirala se u finale, tako da ćemo je gledati i u subotu, 5. marta na velikoj sceni RTS-a.

Zorja je svoje impresije sa sinoćnjeg nastupa podelila sa pripadnicima sedme sile, među kojima je bila i 24sedam i uzbuđeno priznala da joj je mentor iz takmičenja "Zvezde Granda", u kojem se prošle godine afirmisala, i sada velika podrška.

ATAImages/ A.A.
Zorja Pajić

- Ja sam za sebe pobedila. Bilo je treme, ali nakon nastupa. Nisam očekivala da ću imati toliku tremu kada dođe do glasanja. Bila sam opuštena i mislila sam da mi je svejedno, ali očigledno nije - kaže Zorja a potom ovo takmičenje poredi sa finalom Zvezda Granda.

 - Mnogo se razliku ta dva takmičenja. Zadovoljna sam za sada, ali moram i da pogledam nastup. Sve ovo je jako emotivno za mene. Znači mi što su me ljudi shvatili.

ATAImages/ A.A.
Zorja Pajić

- Mili me je podržao, ovo je i bila njegova ideja, još tokom takmičenja. I njemu se ovim na neki način ostvarila želja. Glasala sam za sebe, naravno, moram biti iskrena (smeh). Ali svako je glasao za sebe, zar ne? Ali podržaću sve učesnike, naravno - kaže Zorja, a inače se o njenom nastupu oglasio i sam Mili koji je istakao da je čitava Grand produkcija ponosna na nju.

 - Zorja je sinoć bila veličanstvena. Sve, od dizajna haljine, izvođenja i raskošnog talenta, ma sve je bilo na svom mestu. Navijam za nju i ponosan sam, kao i cela Grand produkcija, ističe Mili i dodaje da će joj pružiti maksimalnu podršku i pomoć ukoliko bude predstavljala Srbiju na najpoznatijem evropskom muzičkom takmičenju.

Antonio Ahel/ATAImages
Aleksandar Milić Mili

 - Zorja, kao i svako od mojih kandidata ili odabranih od Grand produkcije, može da računa na mene kad god se ukaže prilika da pomognem - kaže kompozitor, prenose mediji.

Inače, Zorja je otkirla da je razočarana što se jedan učesnik, a njen favorit, nije plasirao u finale, a šta je još govorila pred objektivom kamere 24sedam, pogledajte u nastavku.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike