Oprala je ruke i prva je u trendingu: Konstrakta pretenduje da pobedi na večerašnjoj „Pesmi za Evroviziju“

05.03.2022

15:51

0

Na društvenim mrežama i u kladionicama je opšti haos ko od 18 finalista zaslužuje da predstavlja Srbiju na Evrosongu u Torinu

Oprala je ruke i prva je u trendingu: Konstrakta pretenduje da pobedi na večerašnjoj  „Pesmi za Evroviziju“
konstra - Copyright Printscreen youtube/rts pesma za evroviziju

Kroz nekoliko sati počinje veliko finale „Pesme za Evroviziju“, a na društvenim mrežama i u kladionicama je opšti haos ko od 18 finalista zaslužuje da predstavlja Srbiju na Evrosongu u Torinu. 

Odluku o tome će doneti članovi stručnog žirija, ali i publika.

Ono što je sigurno jeste da je nastup Konstrakte koja se javnosti predstavila pesmom „In Corpore Sano“ izazvao veliko interesovanje, a ona je postala i jedan od glavnih favorita za pobedu. 

ATAImages/Antonio Ahel
Konstrakta

O tome svedoče i pregledi na zvaničnoj stranici Javnog servisa, a Konstrakta sa pomenutom numerom zauzima prvo mesto u trendingu na Jutjub kanalu. 

Printscreen Youtube/ RTS Pesma Evrovizije - Zvanični kanal
Konstrakta prva u trendingu

Iako je po mišljenju mnogih samo sedela i prala ruke, drugi ističu da njene pesma ima važnu poruku. Pozitivni komentari na račun Konstrakte nižu se i na Tviteru, a mnogi je već vide kao pobednicu ovog festivala. 

 

 

Podsetimo, u večerašnjoj trci za pobednika „Pesme za Evroviziju“ pored Konstrakte, naći će se Biber, Zorja Pajić, Lift, Aca Lukas, Ivona, Angellina, Marija Mikić, Ana Stanić, Tijana Dapčević, Orkestar Ace Sofronijevića, Zoe Kida, Zejna, Gift, Gramofondžije, Sara Jo, Naiva, Chegi i Braća bluz bend.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike