"Samo nek mi se sklone!": Maja Marijana progovorila o tome da li su je kolege sabotirale, priznala kakvo mišljenje ima o estradi!

06.03.2022

07:45

2

Ona se za 24sedam osvrnula i na ljubavni život, te priznala zašto joj neke stvari više nisu na listi prioriteta

"Samo nek mi se sklone!": Maja Marijana progovorila o tome da li su je kolege sabotirale, priznala kakvo mišljenje ima o estradi!
Maja Marijana - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Okruglo trideset godina Maja Marijana je na estradnoj sceni, a za to vreme je prošla kroz sito i rešeto. Mnogo se pisalo o njenom životu, a pevačica je za 24sedam otkrila da li su je kolege spoticale ili ne, ali se osvrnula i na ljubav.

Kako je istakla, ona obožava svoje kolege.

- Imam mnogo prijatelja na estradi. Obožavam svoje kolege. Družimo se kad se vidimo u emisijama, promocije, nekad su bile turneje, ne moramo mi svakog dana da ispijamo kafe, svako od nas ima svoj život. Ali znam da će svaki pevač koji voli svoj posao da se obraduje kad neko od nas objavi pesmu koja postane hit - rekla nam je Maja.

ATAImages/ A.A.
 

Na pitanje da li rado peva pesme svojih kolega na nastupima, Maja kaže da je to znak poštovanja.

- Pevam dosta pesama od svojih kolega, uvek kad mi se neka pesma svidi, ja jedva čekam da je pevam na svom nastupu. Meni je to znak poštovanja. Milion puta sam sama sebi bila potvrda da su mnoge kolege bile tu uz mene kad treba. Možemo da se ne čujemo godinu dana, ali kad se vidimo, kao da nije prošao ni minut. A to je zato što znamo kako je teško doći do te bine.

Kako u poslednje vreme blista, nismo mogli a da ne upitamo Maju da li je zaljubljena. Međutim, ona nam je objasnila da dečka nema, a i da joj nije presudan za sreću.

- Ja volim sebe. Nisam trenutno zaljubljena, nije mi to na listi prioriteta. Isključivo sam fokusirana na posao, karijeru. Moje ćerke su velike, one su tu, nas tri uživamo zajedno, a prisustvo neke osobe bi mi smetalo, ometalo bi me, to je trošenje energije - kaže Maja.

ATAImages/ G.G.
 

Ona ističe da joj je, u ovom trenutku, potrebno da se muškarci "sklone" od nje.

- Ako osoba misli da je partner taj od koga zavisi neka sreća, onda su u velikoj zabludi. Čovek mora da nauči da bude srećan sam sa sobom. A ako mislite da vam sreća zavisi od neke tamo X osobe, onda ste stvarno u problemu. Ja sam srećna. Ne treba meni suprotan pol da budem srećna, samo nek se sklone i da me puste na miru da radim (smeh).

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike