"Snimajte svoje, a ne naše": Maja Marijana besna na mlađe kolege, otkrila kakve je muke imala na početku karijere

23.02.2022

18:55

1

Ne sviđa joj se što današnji pevači snimaju više kavera

"Snimajte svoje, a ne naše": Maja Marijana besna na mlađe kolege, otkrila kakve je muke imala na početku karijere
Maja Marijana - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Mnogi misle da je posao pevača lagan, ali naše estradne zvezde tvrde suprotno - svako od njih doživeo je niz neprijatnosti na nastupima, a i dalje pamte sve one teške trenutke kada im nije bilo do pesme, a od njih se očekivalo da zasijaju kao nikada do tada.

Jedne situacije prisetila se i folkerka Maja Marijana, kojoj su svojevremeno, tokom snimanja albuma, zdravstvene tegobe zadale ozbiljne probleme.

ATAImages/ M.M.
 

- Eto, jedna moja pesma snimljena je 1994. godine, ja sam tada imala hronični laringitis, zato što sam pevala skoro svakog dana i grlo nije više moglo da izdrži. Tri, četiri meseca sam primala koktel injekcija, a to su užasno bolne injekcije, meni su suze išle, da bih mogla da snimim taj album - pričala je Maja u jednoj emisiji, a potom se osvrnula na mlade pevače koji presnimavaju pesme starijih kolega:

- Morala sam da snimim album, ali sam morala i da odmaram i u tom periodu nisam imala nastupe, to je bilo 1994. godine i sad zamisli da dođe neko i da presnimi tu moju pesmu, a ja kad god slušam tu pesmu ja se setim tog mog laringitisa, mojih suza i mojih koktel injekcija. Ja kažem: "Snimite svoje pesme, nemojte naše da čačkate".

ATAImages/ A.A.
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike