Tanja Savić o bahanalijama u Americi: Gazila je novčanice, a sada progovorila o bičevanju!

03.03.2022

19:19

0

Između ostalog, ona je otkrila da nikada na nastupima ne konzumira alkohol

Tanja Savić o bahanalijama u Americi: Gazila je novčanice, a sada progovorila o bičevanju!
tanja_savic_03032022_0024 - Copyright M.M./ATAImages

Pevačica Tanja Savić nedavno se vratila sa američke turneje puna pozitivnih utisaka, ali i iskustva. Ona je otkrila da nikada na nastupima, ali ni u privatnom životu ne konzumira alkoholna pića kako bi izbegla neprijatnosti.

- Alkohol nikako ne konzumiram, ni u privatnom životu, a kamoli na nastupima. Ako popijem jednu čašu nečega odmah se napijem, tako da bolje ne - kazala je Savićeva kroz smeh za Blic, pa otkrila kako je provela dane u Las Vegasu, ali i progovorila o snimku na kojem su letele novčanice oko nje. 

M.M./ATAImages
Tanja Savić

- Pare su padale po podu, to je bilo najjače! To je bilo kraljevski, zaista. Mislila sam prvo: „Šta je ovo, nešto me udari sa strane...“, nisam znala šta se dešava - rekla je Tanja, pa se našalila: 

- Znate, tamo ima transvestita, pa vas tako malo nekad bičem puknu... (smeh) Imate tamo sve, sve! Žao mi je što to, na primer, nisam doživela. Moje kolege muzičari, moj bend, on je to doživeo, čak i to udaranje bičem! (smeh) Dobro su prošli! Mislila sam da me je neko puk'o bičem, ali nije. Dobro je da su bile pare! 

M.M./ATAImages
Tanja Savić

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike