Metju Mekonahi konačno o transplantaciji kose od pre dve decenije: Stao glasinama na put!

05.03.2022

07:06

1

Zbog rutine koju je svojevremeno uveo, danas na glavi ima, kako kaže, duplo više vlasi nego 1999!

Metju Mekonahi konačno o transplantaciji kose od pre dve decenije: Stao glasinama na put!
profimedia-0388822022 - Copyright Profimedia

Iako ga već dve decenije prate priče kako je svojevremeno otišao pod nož pošto je počeo da gubi kosu, glumac Metju Mekonahi rešio je da glasinama stane na put, pa javno otkrio šta to radi pa „danas na glavi ima duplo više vlasi nego 1999". U intervjuu koji je nedavno dao za „LADBible", otvorio je dušu o tome koliko se onda bio mučio pošto je shvatio da polako ali sigurno ćelavi. To je, inače, bila i jedna od tema o kojoj je pisao u svojim memoarima iz 2020, „Greenlights". 

Prvi korak koji je načinio bilo je brijanje do glave.

- Koristio sam jednu mast. Uzimao sam je svakodnevno i utrljavao po 10 minuta. Tome sam se bio baš predao i kosa mi je opet porasla, posle tog šišanja na nulu. Sad već imam više kose nego '99! - počeo je bio Metju. 

- Pogledajte u nekim ranijim ostvarenjima poput filma „The Wedding planner". Jasno je bilo da baš gubim kosu. Na fotografijama s jedne proslave 2000, smejao sam se pognute glave i vidi mi se čitav jedan ćelavi krug na vrhu. Na svakoj slici - prisećao se, pa se končno dotakao i glasina da je išao na transplantaciju vlasi ne bi li sebi pomogao u borbi protiv ćelavljenja. 

Kad je ta gradska priča nastala, glumca jeste bio pogledao izvesni hirurg sa Beverli Hilsa. Međutim, nikakav zahvat nije bio odrađen. 

Metju Mekonahi Profimedia
 

- Pito me je da li može da pogleda moju kosu, pipne je... I ja sam mu to dozvolio. Konstatovao je kako nisam odlazio ni na kakvu transplantaciju, što sam ja zatim i potvrdio. Toliko o tome - objasnio je on, koji se ulja koje je spomenuo ranije i dan-danas drži.

- Da, pa, ne bih da prestanem samo da bih video hoću li opet gubiti kosu ili zato što svakako izgledam kao da mi i ne treba. Neću da rizikujem - zaključio je Mekonahi. 

Bonus video: 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike