Bio je bez struje 52 dana: Metju Mekonahi je u pustinji pisao autobiografiju

04.02.2021

12:37

0

Holivudski glumac dočarao je sve traume iz mladosti - od boravka u Australiji, gde je bio na razmeni studenata, do zlostavljanja koje je doživeo

Bio je bez struje 52 dana: Metju Mekonahi je u pustinji pisao autobiografiju
Copyright Foto: Profimedia

Holivudski glumac Metju Mekonahi proveo je 52 dana u pustinji u Teksasu da bi napisao autobiografiju “Greenlights”, koja je izazvala veliko interesovanje.

Kako bi nesmetano proizveo bestseler, odlučio je da se osami, te se odvojio potpuno od porodice.

Otišao sam u pustinju na 52 dana bez struje – rekao je Metju, piše People.

Glumac je opisao svoje iskustvo tokom razmene studenata, u sklopu kog je sa 18 godina otputovao u Australiju, a taj deo života opisao je kao “život iz pakla”. U autobiografiji je govorio o temama za koje do skoro javnost nije znala, te je priznao da mu je to bio mučan period, jer porodica u kojoj je boravio nije ispunila njegova očekivanja, pa je prolazio kroz krizu. Iako je mislio da će živeti u pravom raju, da će uživati na plaži, sunci i surfovanju, zemlja kengura je na njega ostavila traumu. Dok je u rodnom Teksasu do tog perioda bio proglašen najzgodnijim učenikom u školi, glumac tvrdi da je izlazio s najlepšom devojkom u gradu, imao je sportski automobil, a Australija mu je sve to srušila. Navodno, Mekonahi tvrdi da s njim niko nije hteo da se druži, a što je još čudnije, ni devojke ga nisu volele. U školi su se nosile uniforme, a nije mu se dopadalo ni što mu je nadenut nadimak “Mačka”.

Njegova nova porodica je živela čak 106 km severno od Sidneja, morao je da poštuje “policijski čas”, zatim mu je naloženo da svoje mišljenje drži za sebe… Holivudski zavodnik radio je tada čak šest poslova, uključujući i posao bankovnog savetnika i pomoćnika u advokatskoj kancelariji, a planirao je da postane vojnik kako bi oslobodio Nelsona Mandelu.

– Bio sam u kadi svako veče pre zalaska sunca, govorio sam sebi da sam dobro i da je reč samo o velikim kulturološkim razlikama – ispričao je Metju.

Glumac bi se možda i vratio kući, međutim, obećao je da će ostati dosledan usprkos svemu i izdržati boravak do kraja.

O svemu tome, Mekonahi je pisao knjigu 52 dana u pustinji u Teksasu, a ona je trenutno jedna od najprodavanijih ove decenije. Tome se ni sam Metju nije nadao, iako je u štivu izneo i sve o zlostavljanju koje je doživeo sa 18 godina, zatim je detaljno opisao i sopstveno hapšenje zbog remećenja mira na jednoj kućnoj zabavi 1999. godine.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike