Aca Lukas dan nakon polufinala i skandala sa Bajagom: Namešteno je da on pobedi! Neka promeni dilera! (VIDEO)

04.03.2022

14:10

0

Autor: Marija Mitić

Ekipa 24sedam prisustvovala je konferenciji za medije gde su pevač i njegov producent izneli utiske o "Pesmi za Evrovizju '22"

Aca Lukas dan nakon polufinala i skandala sa Bajagom: Namešteno je da on pobedi! Neka promeni dilera! (VIDEO)
aca lukas (3) - Copyright 24sedam/Nenad Vujanović

Aca Lukas izveo je sinoć na prvoj polufinalnoj večeri "Pesme za Evroviziju 22" numeru "Oskar", a osim što kaže da je doživeo skandal u bekstejdžu sa Momčilom Bajagićem Bajagom, tvrdi da na sceni u studiju u Košutnjaku nije ima podjednak tretman kao ostali takmičari.

Folker i njegov tim, na čelu sa producentom Sašom Mirkovićem, održali su zato danas konferenciju za medije, na kojoj su izneli sve navodne nepravilnosti koje su pevača zadesile na bini u RTS-u.

24sedam/Nenad Vujanović
Aca Lukas i Saša Nikolić

- Sad smo videli sve, neke stvari su kristalno jasne. Da počnem od mog nastupa. Ugašen klavir, mene nema u kadru, a devojke koje sviraju kao da nisu bile tu, a nisu im ni violine svetlele. Jedini nismo dobili aplauz od svih učesnika u grin rumu... - sasuo je Lukas na početku, pa zatim nastavio:

Printscreen RTS ,,Pesma za Evroviziju"
Aca Lukas izvodi pesmu "Oskar"

- Voditelj mi je postavljao glupa pitanja, a posle me više nije ni bilo na TV-u u grin rumu. Namešteno je da pobedi Biber u čijem je timu Bajaga - smatra Lukas, a zatim je na nekadašnjeg prijatelja udario još žešće.

- Sutra bih mogao da izađem sa vanglom na glavi i jednom lampom umesto rasvete i opet bih pobedio ovog Bajagu. Znamo se dobro, zna da interpretiram njegove pesme često. Kada smo došli sinoć tamo, pozdravio sam se s njim i onda je on rekao: "Znaš, brate, pevao si moju pesmu, u nekoj tvojoj emisiji. Ne može, ne pevam ja tvoje pesme, j*bote. Bio ti je Vesić gost...".

Printscreen RTS ,,Pesma za Evroviziju"
Aca Lukas na sceni

A mene i Boru Čorbu ne može da vidi očima zbog naših stavova. Digao mi je pritisak na 300. Iskulirao sam. Posle sam video o čemu se radi. Cela priča je da on mene isprovocira - oštro je rekao.

S obzirom na to da su se svi šokirali zbog svađe koja se desila između njega i Bajage, dotakao se i te teme.

24sedam/Nenad Vujanović
Konferencija za medije Ace Lukasa

- Mi se poznajemo 30 godina, družili smo se i  sretali. Sada mi je prišao u bekstejdžu i rekao mi: "Brate, pevao si i moju pesmu... To nije okej. Ja ne pevam tvoje pesme, rekao sam mu. Bajaga više ne zna šta da misli pa siluje etno muziku. Ova grupa zvuči kao da im je neko stao na kurje oko. Biber vegeta, kako se već zovu. 

Ilustracija/24sedam/D.B.ATAImages/ Stefan Tomašević
Aca Lukas i Momčilo Bajagić Bajaga

O prošloj večeri rekao je šta misli i Mirković.

- Sve rade fejk kao što su i sinoć namestili celo takmičenje nevidljivim žirijem. Na stranu to sa žirijem, nama nije ništa potrebno, pobedićemo svakako zahvaljujući publici. Očekivao sam sinoć još samo Mapet šou - kaže Mirković i dodaje da su ga sitnicama sabotirali, kao na primer što je klavir od 300.000 evra bio slabo osvetljen.

- Pravda je spora ali dostižna, zato je Lukas prošao u finale.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike