Testovi joj bili negativni, a sada je peti mesec! Marija Mikić o detaljima trudnoće: U fići sam saznala za bebu (VIDEO)

03.03.2022

23:31

0

Ona je posle nastupa ispričala kako se oseća i šta će da radi ukoliko bude išla u Torino

Testovi joj bili negativni, a sada je peti mesec! Marija Mikić o detaljima trudnoće: U fići sam saznala za bebu (VIDEO)
Marija Mikić - Copyright 24sedam/D.B.

Pevačica Marija Mikić večeras je nastupala na takmičenju "Pesma za Evroviziju '22" i sve je oduševila svojom pesmom, stajlingom i energijom, a kada se veče zvanično završila progovorila je o detaljima svoje trudnoće.

- Osećam se nikad bolje i poletnije, puna sam energije i neke sreće. Ušla sam u peti mesec pre neki dan. Nemam nikakve simptome, samo mi se ponekad spava više nego što treba- rekla je Marija za 24sedam, a zatim ispričala da su ona i njen verenik na neobičan način saznali da stiže prinova.

- Ni Jovan ni ja nismo očekivali, jer su mi dva testa bila negativna iako simptomi nisu izostajali. Mislila sam da mi se nešto poremetilo zbog tempa i posla, ali je ipak nalaz krvi presudio. Saznali smo dok smo se vozili fićom na Brankovom mostu.

Pevačica je priznala da nije želela da se za trudnoću sazna, narčito jer je želela da njena numera "Ljubav me isnpiriše" bude u fokusu.

- Nisam želela uošte da otkrivam publici, jer sam želela da moja pesma bude u prvom planu i moj nastup, ali kada je nekako dospela vest u novine onda sam odlučila da idem do kraja i potvrdim sve kako jeste i radujem se svemu što mi se dešava - ispričala je.

Sve je zanimalo kako će da iznese trudnoću ukoliko bude pobenica, ali ona ne vidi problem u tome iako će biti skoro u osmom mesecu za sam Evrosong koji će se održati u Torinu.

Na pitanje da li će napraviti pauzu u karijeri, rekla je.

- Hoću, ali jako kratku. Odnosno u zavisnosti od toga kako se budem osećala.

U video snimku ispod pogledajte kako je izgledala tokom Pesme za Evroviziju 22, kao i šta je još rekla za svoje drugo stanje.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike