Napeto pred prvo polufinale takmičenja za „Pesmu za Evroviziju": Od njih 18, samo će devet proći dalje! (FOTO)

03.03.2022

20:10

0

Pored stručnog žirija i publika će imati priliku da glasa za svog favorita

Napeto pred prvo polufinale takmičenja za „Pesmu za Evroviziju": Od njih 18, samo će devet proći dalje! (FOTO)
pic - Copyright Printscreen RTS, ,,Pesma za evroviziju 2022"

Prvo polufinale takmičenja za „Pesmu za Evroviziju" počelo je večeras, 3. marta, kao što je i najavljivano - gromko! Osamnaest kompozicija biće predstavljeno publici, ali tek devet najbolje plasiranih će dobiti priliku da se bori za odlazak u Torino, gde će se ove godine održati „Evrosong". 

RTS i Srbija će od večeras, kao i 4. i 5. marta, udruženim snagama birati svog predstavnika, koji će se u Italiji zatim boriti za čuveni trofej ovog prestižnog muzičkog šoua. 

Ove večeri će nastupati: Sanja Bogosavljević, VIS Limunada, Zorja, Bojana Mašković,  Boris Subotić, Ivona, Bane Lalić i MVP, Angellina, Ana Stanić, Julija, Aca Lukas, Konstrakta, Igor Simić, Mia, Jelena Pajić, Biber, Marija Mikić i Lift.

Pored stručnog žirija i publika će svoj glas dati favoritima, a na našem portalu možete da učestvujete u anketi klikom na OVAJ link. Nastupom sastava „Hurricane" s prošlogodišnje „Evrovizije" počeo je šou, a mnogi su oni koji s nestrpjenjem iščekuju da vide šta tek ostatak večeri krije. 

„Hurricane" Profimedia
 

Domaćini večerašnjeg šoua su Dragana Kosjerina i Jovan Radomir, koji je zbog „Pesme za Evrovizijiu 2022" doleteo čak iz Švedske. Iz „grin ruma" su im se pridružili Kristina Radenković i Stefan Popović.

Printscreen RTS, ,,Pesma za Evroviziju 2022"
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike