Bila je omiljeno lice iz domaćih reklama! Tužna sudbina mlade manekenke: „Ništa je neće vratiti..."

02.03.2022

21:16

0

Imala je tek trideset godina kada je preminula, pisalo se, od komplikacija nastalih zbog sistemskog lupusa

Bila je omiljeno lice iz domaćih reklama! Tužna sudbina mlade manekenke: „Ništa je neće vratiti..."
Tijana Milošević 4 - Copyright Printscreen/Youtube/ I&F Grupa

Tijana Milošević bila je jedno od najomiljenijih lica iz domaćih reklama. Manekenku mnogi pamte i po tome što je bila zaštitno lice brojnih časopisa. Preminula je 2011. godine, kako se tada pisalo, od sepse, posle niza dana lavovske borbe za život.

Svi su voleli da rade sa njom

- Tijana je bila veliki profesionalac, omiljena među kolegama, svi su voleli s njom da rade. Proputovala je ceo svet, snimila više od 20 reklama u Srbiji, radila i u Engleskoj, Kini, a bila je i zaštitni znak Instituta za transfuziju krvi u akciji „Tvojih pet minuta, nečiji ceo život" - pričala je svojevremeno Mina, vlasnica agencije u kojoj je Tijana bila, pisao je „Kurir".

Kada je umrla, ni Mina, a ni Tijanin suprug Milan nisu želeli da kažu kako je manekenka tačno dobila sepsu. Prema tadašnjim napisima i nezvaničnim informacijama, do trovanja je došlo nakon popravke zuba.

Tijana Milošević Printscreen/Youtube/ I&F Grupa
 

Inače, bolovala je od lupusa, a posle popravke zuba je dobila i temperaturu.

Rekli su joj da pije čaj...

- Ništa je neće vratiti. Zvali smo Hitnu pomoć. Lekarima smo objasnili da nam ćerka boluje od lupusa i da ima visoku temperaturu, a oni su nam rekli da je verovatno reč o virusu i da popije čaj. Došli su nekoliko sati kasnije, kad smo ih ponovo pozvali. Tijana je tad gorela, imala je temperaturu 40 stepeni. Odveli su je u bolnicu u Višegradskoj ulici - rekla je tada njena majka za pomenute medije.

- Pacijentkinja je preminula 20. oktobra od komplikacija nastalih zbog sistemskog lupusa. U pitanju je bolest koja se može manifestovati na mnoge načine, između ostalog i kao sepsa, tako da ne znamo tačan uzrok smrti - dodao je bio izvor.

Tijana Milošević Printscreen/Youtube/ I&F Grupa
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike