Cecu „tamna strana Zvezda Granda" nije zaobišla: To je razlog zašto sam stalno pod tenzijom!

02.03.2022

20:47

0

Pevačica se za svakog svog kandidata bori srcem, a to je veoma iscrpljuje

Cecu „tamna strana Zvezda Granda" nije zaobišla: To je razlog zašto sam stalno pod tenzijom!
zvezde_granda_11102021_0049 - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Ceca Ražnatović otvorila je dušu pa priznala da se i dalje, na neki način, oseća kao da je tek juče došla u „Zvezde Granda". Rad s kandidatima je posebno iscrpljuje i za svakog se svog bori jako, ide srcem, pa je non-stop pod tenzijom.

- Ja sam nova ovde i još uvek nisam pala pod uticaj toga da me nešto stresira. Mada, stalno mi govore da ću videti kad dođe do šestog, sedmog, osmog kruga, kada se zakuvava situacija. Meni je od početka, otkako sam došla u ovaj format tenzično, jer se ja zaista za svakog svog kandidata borim punim srcem, svu energiju ulažem u to.

- Stalo mi je da ta deca nešto nauče od nas, pokupe neka naša iskustva, jer je stvarno veliki dar to što „Grand" produkcija nudi mladim takmičarima - rekla je Ceca za „Grand onlajn", pa otkrila šta stalno govori takmičarima i kako ih savetuje.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

 

- Da se smeju! Niko neće da se smeje. Izađu na scenu i samo se smrače. Ponavljam im stalno: „Osmeh, osmeh", jer drugačiji ton izađe kada pevaju kroz osmeh, zvuči mnogo vedrije, zaista je tako.

Probe im za sada, kaže, idu „kao voda sa česme".

- Mi se dogovorimo sve, pa dva ili tri dana radimo, kako kad, zavisi i koliko ih ima, da bi im se posvetili lepo. Sa Ivanom Peters se sve dogovorim, pa lepo prođemo sve to, poslušamo, odradimo. Nije mi to nikakav teret, čak mi je baš i zabavno jer su to svarno divna deca - ističe pevačica, koja je nedavno bila na Maldivima i tamo svakako napunila baterije za dalje podvige.

Rekla sam sebi: „Vidi, Svetlana..."

- Ja svake godine tako planiram, pošto su januar i februar nekako estradno mrtvi meseci, pa ljudi pobegnu malo u toplije krajeve, ali se meni uvek nešto izjalovi. Sve nešto planiram i kada treba da se desi ja upadnem u neke obaveze, uvek se nešto dešava.

- Sada sam sebi rekla: „Vidi Svetlana, ima da ideš na odmor!" ali na pasivni, potpuno pasivni odmor. Inače, volim takve odmore, ne volim ono gde su žurke i treske, gde moraš da se doteruješ i sređuješ, meni je toga preko glave zaista - otvorila je bila dušu za pomenute medije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike