Grimase Cece i Viki postale viral na društvenim mrežama! Šale samo pljušte: „Mama i tetka kad čuju da neću da se ženim"!

27.02.2022

19:55

1

Sasvim neplanirano, ali udruženim snagama, privukle su veliku pažnju brojnih fanova

Grimase Cece i Viki postale viral na društvenim mrežama! Šale samo pljušte: „Mama i tetka kad čuju da neću da se ženim"!
Ceca Ražnatović i Viki Miljković - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Još od same najave „Zvezda Granda" od prošle nedelje, a zatim i posle te, 23. emisije, Ceca Ražnatović i Viki Miljković dospele su u fokus javnosti i to samo zbog jednog poteza. Poznate kume, naime, tokom jedne od prilično i čestih rasprava članova žirija, pratile su šta se odvija, a i zbog svojih zabrinutih izraza lica - postale su „mim" na društvenim mrežama.

Ceca Ražnatović i Viki Miljković Youtube screenshot „Grand Online", „Zvezde Granda"
 

Ista scena se iznova ponavljala na raznim profilima, samo uz drugu poruku kreativaca kako sa Tvitera, tako i sa Instagrama i, po svemu sudeći, ne vidi im se kraj.

 

 

Pevačice su „osvanule" i na Fejsbuku u jednom trenutku, što je umnogome zabavilo i njihovu tamošnju publiku.

 

 

„Drugarica i ja kada posmatramo dramu koju smo sami zakuvali", „Majka i tetka slušaju zašto neću da se oženim i uzmem 20 hiljada"... „Ti stvarno misliš da si nežni princ na belom konju?" samo su neki od natpisa koji već danima prikupljaju kako lajkove, tako i komentare na pomenutim platformama za druženje.

Pojedinci su se u istima i pronašli, pa su tako „mimovi obišli internet" brzinom svetlosti.

 

 

 

 

Podsećanja radi, Ceca i Viki su tada pratile dramu između Marije Šerifović i Aleksandra Milića Milija. Evrovizijska pobednica bila je uzela i letvu, pa pripretila, dok joj je producent „prebacivao" kako je „lobirala, pa je on tako izgubio od nje". U promotivnom snimku čuvenog šoua, trenutak koji je pobrao sve simpatije publike nalazi se na 42. sekundi.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike