Ceca je u Cirihu pevala milioneru! Detalji gala proslave: Biznismen dao čitavo bogatstvo na ovo slavlje

28.02.2022

20:18

0

Ražnatovićka je bila njegova počasna gošća, a pesmama je razgalila sve prisutne

Ceca je u Cirihu pevala milioneru! Detalji gala proslave: Biznismen dao čitavo bogatstvo na ovo slavlje
zvezde_granda_23022022_089 - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Ceca Ražnatović je prošlog vikenda bila počasna gošća na rođendanskoj proslavi jednog milionera u Švajcarskoj. Naime, radi se o biznismenu koji je rodom iz Crne Gore, ali godinama živi i radi u Cirihu. 

On je imao želju da mu Ražnatovićka peva na rođendanu, a za pevačicu nije žalio novca i priredio joj je spektakularni doček. Prema pisanjima Kurira, Ceca je u Cirih stigla avionom i to biznis klasom, a na aerodromu ju je čekala limuzina, kojom se odvezla do luks hotela u kom je bila smeštena.  

ATAImages/ Antonio Ahel
Ceca Ražnatović

Ceca se na društvenim mrežama pohvalila da je dočekana kao svetska zvezda. Zabava je bila organizovana u poznatom restoranu u samom centru Ciriha, i to za krem de la krem švajcarskog, srpskog, hrvatskog i crnogorskog establišmenta.

Ražnatovićka se latila mikrofona tačno u 23 časa, a u ponoć je biznismenu čestitala 31. rođendan i poželela sve najlepše u životu i karijeri. Hitom „Beograd”, je sve goste podigla na noge.

Slavljenik je sve vreme bio uz pevačicu, s kojom je nazdravljao. Ovo gala slavlje je biznismena papreno koštalo, a prema rečim dobro upućenih izvora, on je za rođendansku proslavu dao više od 100.000 evra.

 

Ceca je pevala sat vremena, a potom je gostima poželela dobru zabavu i napustila slavlje. Nepoznati milioner ju je kao domaćin ispratio i zahvalio se što je ispunila njegovu želju i pevala mu na rođendanu.  

Inače, biznismen je za sve goste koji su došli iz bivših republika platio smeštaj i avionske karte. Žurka je trajala do ranih jutarnjih časova. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike