Kapetan Dragan rekao „da" 24 godine mlađoj - naslednici Vuka Bojovića: „Kad i nje više ne bude, naći ću mlađu!"

01.03.2022

21:10

3

Nekadašnji vođa paravojne jedinice „Knindže" (67) oženio se Marijom (43) posle dve godine veze

Kapetan Dragan rekao „da" 24 godine mlađoj - naslednici Vuka Bojovića: „Kad i nje više ne bude, naći ću mlađu!"
Dragan Vasiljković-Kapetan Dragan - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Dragan Vasiljković, nekadašnji vođa paravojne jedinice „Knindže" i poznatiji kao Kapetan Dragan, oženio se ćerkom Vuka Bojovića, Marijom, koja je 24 godine mlađa od njega. Par je dve godine bio u vezi pre nego što je rešio da svoju ljubav kruniše brakom.

Prema rečima nekadašnjeg oficira u razgovoru za domaće medije, sada žive na Avali sa jednim vukom, ali i čitavim čoporom mačića koje je on usvojio.

- Tačno je, venčali smo se prošle godine. Živimo na Avali s vukom Hasom i čoporom mačića koje je naš vuk usvojio. Verujte mi da nema ništa lepše od životinja - rekao je Dragan za „Kurir" pa zatim otkrio kako mu je u braku s ćerkom nekada najboljeg druga Vuka, a sestrom Luke Bojovića.

To je naša mirna luka!

- Savršeno nam je. To je naša mirna luka. Sve je lepo, smireno, preciznije, sve je u najboljem redu. Marija je predivna supruga - kaže on.

Marija i Kapetan su se, inače, dobro družili pre nego što su između njih planule emocije, jer je njen otac Vuk, legendarni direktor beogradskog zoološkog vrta, bio njegov najbolji prijatelj.

- Kad sam izašao iz zarobljeništva, Vuk i ja smo bili nerazdvojni, a i njegova ćerka je bila tu uz mene. Jednostavno se desila ljubav, neke stvari ne možete rečima da objasnite - istakao je on, pišu pomenuti mediji, a s obzirom na to da je Vasiljković od supruge stariji 24 godine, on ima plan za zajedničku budućnost.

Dragan Vasiljković ATAImages/Antonio Ahel
 

- Kad Marija jednog dana ostari i umre, ja ću naći mlađu i meni će da ostane kompletna imovina. To mi je plan. Odmah ću da nađem neku zanosnu mladu i ima da uživam - našalio se on apropo razlike u godinama.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike