Brena pokreće novi unosan biznis, imaće pravu malu fabriku!

08.02.2022

08:24

0

Bračni par ne miruje, već stalno smišlja šta će novo da radi

Brena pokreće novi unosan biznis, imaće pravu malu fabriku!
grand_ng_21122021_0120 - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Nakon što su Lepa Brena i Saša Popović prodali “Grand” produkciju za 30 milona evra, pevačica je odlučila navodno da pokrene sopstveni biznis. Zvezda nekadašnje Jugoslavije rešila je da uloži novac u novi biznis i to pozamašnu svotu.

Brena je navodno želela da to bude nešto što je vezano za pripadnice nežnijeg pola, a vrlo brzo je smislila da to bude proizvodnja čarapa, prvenstveno hulahopki. Ona već mesecima obavlja brojne sastanke sa ljudima iz ove industrije, koji su vrsni poznavaoci kako materijala tako i dizajna, te će svoj brend najverovatnije predstaviti javnosti na proleće.

- Brena je odlučila da određeni kapital uloži u proizvodnju ženskih čarapa. U razgovoru sa brojnim ljudima iz ovog biznisa shvatila je da to do sada niko nije uradio, te je ona poželela da bude prva javna ličnost koja će plasirati ženske hulahopke i druge proizvode koji se prave od ovog specifičnog materijala. Za sada je sve postavljeno i u fazi je isprobavanja proizvodnje, a ubrzo se kreće i sa izradom prvih primeraka.

Antonio Ahel/ATAImages
Boba i Brena

Njoj se ovaj biznis posebno dopao jer ima veze sa šivenjem i odabirom materijala. Njoj je to u krvi jer je njena majka volela da šije, pa joj je često za koncerte pravila kostime. Sama Brena je često učestovovala u izradi istih i sa majkom birala materijale - objašnjava izvor blizak muzičkoj zvezdi i dodaje:

- Nju ne mrzi da se bavi svim tim stvarima oko organizacije i pravljenje čitavog biznis plana jer želi da sve bude savršeno. Nema problem da po nekoliko sati sedi na sastancima i sluša od stručnih ljudi šta bi sve trebalo uraditi da bi proizvod bio lep, udoban i kvalitetan. Kako je korona smanjila broj nastupa na kojima je bila, Brena je ovom biznisu mogla da se posveti u potpunosti. Sa mnogim dobavljačima je imala onlajn sastanke, a savetovala se i sa svojim prijateljicama oko dizajna, ali i sa suprugom Bobom Živojinovićem oko važnih detalja.

ATAImages/ Antonio Ahel
Boba i Brena

Brena nije odgovarala na pitanje o početku ovog biznisa, ali je nedavno rekla:

- Glavni pokretač za sve velike poslove u mojoj kući, ja moram da kažem, jeste Slobodan Boba Živojinović. Od momenta kada je prestao da se bavi tenisom, bio je pokretač svih velikih poslova unutar naše porodice. Tako i “Granda”, pored Saleta i mene. Boba je učestvovao u svim našim poslovnim projektima.

Spremamo sada nešto novo, a ja ću da se bavim nekim sitnim lepim stvarima koje će biti posvećene ženama. Nešto što se zove „Brena beauty“ i „Brena healthy“. Sigurno se neću baviti modom, zato što modu prepuštam velikim svetskim kreatorima, a ja u tome nisam vična. Ne verujem da mogu da im pravim konkurenciju. Neće biti šminka.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Blic

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike