Marina Visković rekla „da”! Pevačica se pohvalila dijamantskim prstenom (FOTO)

28.02.2022

18:55

0

Na društvenoj mreži Instagram ona je sve zbunila

Marina Visković rekla „da”! Pevačica se pohvalila dijamantskim prstenom (FOTO)
Marina Visković - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Marina Visković posle raskida duge veze u javnosti ne voli da priča o svojim partnerima, a mnogi se pitaju da li je neko uspeo da osvoji njeno srce. Iako ona ne voli da priča o emotivnom životu, najnoviji snimak koji je pevačica objavila na Instagramu, napravio je veliku pometnju.

Naime, ona je objavila video na kojem se vidi verenički prsten, sa ogromnim dragim kamenom, a u opisu istog piše „I said yes”, što u prevodu znači - „Rekla sam da”.

Instagram printscreen/marina_viskovic_official
Marina Visković

 

Iako su mnogi u prvi mah pomislili da se pevačica verila i da je na pragu udaje, čini se da ipak nije tako. Sudeći po snimku koji je objavila, ona se zaljubila u jedan dijamantski prsten, kom je rekla „da”. 

Podsetimo, Viskovićeva je nedavno posetila jednu kliniku gde je imala jedan zahvat. Iako nije precizirala o čemu se tačno radi, Marina je na svom Instagram nalogu napisala da će biti u totalnoj anesteziji.

Printscreen Instagram/marinaviskovicofficial
Marina Visković

Iz bolnice se pratiocima javila, sa filterom avatara, a preko nosa je stavila i veliki stiker srca, zbog čega je sumnja veća da se podvrgla upravo intervenciji nosa. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike