Džidža odgovorila ocu na prozivke da je "jezičara": Privatno sam takva, a u javnosti sam finija

28.01.2022

16:41

1

Autor: Marija Mitić

Pevačica progovorila i o enormnom bakšišu koji zarađuje na tezgama

Džidža odgovorila ocu na prozivke da je "jezičara": Privatno sam takva, a u javnosti sam finija
Džidža i Bosanac - Copyright ATAImages/ A.A.

Iako mu je mezimica i miljenica, producent Dragan Stojković Bosanac ume da svoju ćerku Aleksandru Džidžu ponekad "isproziva"  u medijima, ali sve u domenu šale. Tako ju je i ovog puta nazvao "jezičarom" komentarišući njenu novu pesmu i muzički pravac koji je odabrala ali, naravno, ni pohvala nije manjakalo.

 - Jako sam ponosan na moju Džidžu i to što se upustila u pravac koji je meni nepoznat. Ponosan sam na to kako je uradila. Jezik joj je duži od metra i brži od zvečarke. Šalu na stranu, bravo - napisao je Bosanac na društvenim mrežama, dok je Džidža reagovala na ovaj komentar.

ATAImages/ A.A.
Aleksandra i Dragan Stojković

Ona je za "Super TV“ rekla da se njen otac šalio, kao i da je u poslednje vreme u manjoj meri kritikuje, što joj se dopada. 

- Bosanac se šalio. Poznato je da nisam takva kakvu me je opisao, privatno sa njim jesam, ali u javnosti sam finija. Meni je bitno da se on meni ne meša kada su pesme u pitanju. Tačnije, da odlučuje da li se ta pesma dopada njemu kao njemu, jer taj fazon koji ja pevam on ne razume. Njemu je bitno da li sam ja to dobro otpevala, odrepovala, da li mi je izraz dobar, dikcija i sve što se tiče samog produkcijskog dela. To je bitno, sve ostalo što ja radim, ostaje na meni da odlučim kako će biti prezentovano u javnosti. Moram da se pohvalim da me otac u poslednje vreme ne kritikuje puno, izgleda da sam se popravila - kaže Džidža koja važi za jednu od "kraljica bakšiša" na našoj estradnoj sceni.

ATAImages/ A.A.
Aleksandra Stojković Džidža

Ona je otkrila da joj se dogodilo da je priuštila automobil od bakšiša sa samo jedne "tezge".

- Desi se da na slavljima nekada bude odličan bakšiš, a desi se i da ne bude. Sve zavisi. Meni se dešavalo da mi najave da će negde biti odlično, a na kraju završim u minusu. Kažu mi kolege u "idi tamo, tamo je dobra lova“, a kad dođem od toga ne bude ništa. Dok ne dođeš i ne vidiš, ne možeš da znaš. U Americi je bio najveći bakšiš, ali i na jednom privatnom veselju u Leskovcu gde sam bila sa pokojnim Džejem. On mi je u tom trenutku bio taličan. Za taj bakšiš sam kupila automobil.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike