Ne volim „vikinge"! Zorana Pavić otkrila šta joj je najseksepilnije kod muškarca

27.02.2022

16:15

0

Autor: Marija Mitić

Pevačica objašnjava koliko je, po njenom mišljenju, lepo kada je muškarac nežan prema ženi i kada se ne stidi da prizna da mu je - isto potrebno zauzvrat

Ne volim „vikinge"! Zorana Pavić otkrila šta joj je najseksepilnije kod muškarca
Zorana Pavić - Copyright Zorana Pavić ATAImages/Anotnio Ahel

Pevačica Zorana Pavić važi za iskrenu osobu, bez dlake na jeziku, a o intimnim pikanterijama govorila je sa koleginicom Gocom Tržan u njenoj emisiji „Ako progovorim“.

Zorana je otkrila kakve muškarce najviše voli i kojima ne može da odoli.

- Vernost je najseksipilnija stvar, muškarac ne treba da se ponaša kao petao. Za mene je pravi muškarac onaj koji ima tu vrstu hrabrosti da svoju nežnost plasira svojoj ženi i da se ne stidi da prizna da je i njemu potrebna nežnost. Ne volim „vikinge“, mada i Hogaru je na kraju došla Helga – rekla je Zorana kroz smeh, koju je Goca potom upitala:

Printcsreen K1
Zorana Pavić i Goca Tržan

- Da li je tačno da muškarci ne vole duhovite žene? - upitala ju je zatim koleginica sa scene.

 - Naprotiv  - počela je Zorana.

– Ne mogu da živim bez duhovitih ljudi i ne mogu ni da zamislim da budem s muškarcem koji nije duhovit. Na kraju krajeva duhovitost ima veze s inteligencijom, ako ne pričamo o prizemnom humoru naravno. A njegova duhovitost ne može da dođe do izražaja ako ga ona ne razume.

Zorana se potom dotakla i teme zablude koje žene imaju o muškarcima.

Printcsreen K1
Zorana Pavić

- Životne situacije najbolje pokažu primere, jedna od mojih najboljih drugarica koja se razvela mi je otvoreno priznala da je znala da je muž vara dok su se još zabavljali: „Slušaj on je tad studirao i mislila sam on je toliko posvećen nauci da ću ja njemu otvoriti oči, međutim on ih je meni zatvorio.“ Sve žene moraju da prođu to, čini mi se da nas zrelost i takvi događaji izbruse i smaknu iluziju da bilo koga možemo da menjamo, osim same sebe u odnosu na tu osobu. Ali, kada se čovek zaljubi i zavoli, Bože moj, niko nije savršen – zaključila je Zorana.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike