Goca Božinovska zabrinuta za prijatelja, a ne sme da ga poseti: Čula sam se sa prijom

19.02.2022

19:36

0

Pevačica objašnjava da je na vezi sa Rodićima i da Bogdan nije životno ugrožen

Goca Božinovska zabrinuta za prijatelja, a ne sme da ga poseti: Čula sam se sa prijom
Antonio Ahel/ATAImages

Vest da je otac Bogdane Ražnatović, Bojane i Nataše Rodić, Bogdan Rodić hospitalizovan posle nezgode koju je doživeo sa konjima, mnoge je zabrinula, a naročito najuže članove rodbine, među kojima je i Goca Božinovska

Pevačica ističe da je jako zabrinuta za zdravlje svog prijatelja i da jedva čeka da ga vidi.

Antonio Ahel/ATAImages
Danijela i Bogdan Rodić

 - Jako sam se uplašila za mog prijatelja. Nije nam bilo svejedno, ali hvala Bogu nije životno ugrožen. Sad je još u bolnici, doktori kažu da je sve u redu. Čula sam se sa prijom - kazala je Goca za Kurir, pa otkrila da je sprečena trenutno da poseti Rodića:

- Zbog korone ne mogu da ga obiđem u bolnici, ali čim izađe idem kod svojih prijatelja - rekla je Božinovska.

Podsetimo, iako su prve informacije bile da je otac Veljkove supruge Bogdane Ražnatović u teškom stanju, ispostavilo se da je u pitanju lakša nezgoda.

Antonio Ahel/ATAIMages
Bogdan Rodić

Prema rečima izvora najbezbednije je da Rodić nekoliko dana provede u bolnici radi ispitivanja, a smatra se da neće potrebe za operacijom, kako je prvobitno pisano.

- Bogdan je s radnikom išao da upregne dva konja. U jednom trenutku Rodić je zaposlenom dao da pridrži kanap kako bi namestio samar, ali se životinja uznemirila i otrgla od radnika. On se uplašio i pustio konopac, nakon čega su zaprežna kola krenula i oborila Bogdana - ispričao je izvor za pomenuti medij.

Bonus video: 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti