Ocenjivali su me na osnovu toga kakav im je dan! Zorana Mićanović o nepravdi u "Zvezdama Granda"

25.02.2022

21:09

0

Autor: Marija Mitić

Mlada pevačica je ipak i pored brojnih negativnih kritika i raznih epiteta koji su joj dodeljivani uspela da se izdvoji u moru kandidata

Ocenjivali su me na osnovu toga kakav im je dan! Zorana Mićanović o nepravdi u "Zvezdama Granda"
mić - Copyright Printscreen Youtube/ zvezdegranda

Mlada pevačica Zorana Mićanović, koja je za kratko vreme uspela da se izdvoji u moru učesnika takmičenja "Zvezde Granda", kaže da joj nije bilo lako dok je bila u ovom šou programu.

Iako je dobijala pozitivne komentare, negativne kritike članova žirija su joj teško padale, a ponajviše nepravda, jer, kako kaže pevačica, žiri ju je ocenjivao samo na osnovu toga kakav im je dan.

- Saša Popović mi je dao šansu da prođem jer sam u prvom krugu dobila panik taster, dok sam u drugom dobila svih šest glasova. Nekada mi je nedostajalo da imam veću podršku od članova žirija, hvalili su oni mene ali više negodovali. Karleuša u par emisija kaže da imam divan glas, a onda promeni priču i kaže da imam seljački glas. Ocenjivali su me u odnosu na to kakav im je dan - kaže Zorana koja za svog mentora iz takmičenja, Aleksandra Milića Milija ima samo reči hvale.

Antonio Ahel/ATAImages
Zorana Mićanović

- Boljeg čoveka na estradi od njega nisam srela. Rekao mi je da u meni vidi novu Cecu, a kada vam neko kao on to kaže zapitate se, a on to kaže iz srca. Ne znam da li bih bila toliko jaka da njega nije bilo, odustala bih sigurno. On mi je davao snagu, naši razgovori su trajali po dva sata. Ja želim na svaki način njemu da se odužim, jer on to zaslužuje - kroz suze je rekla mlada pevačica za Grand Online.

Trenutak u kome je želela da odustane od pevanja jednom za svagda bio je kada je u polufinalu direktno ispala iz takmičenja.

- To me je mnogo zabolelo ali mi ljudi iz produkcije tu noć govore da me čeka pesma i da sada treba da budem jača nego ikada. Sačekala sam dva, tri meseca, a onda me je zvao Mili pozvao sa ponudom za pesmu za koju je mislio da neće biti hit, a ja sam mu rekla da će proći, jako mi se svidela. Najviše me je iznenadila reakcija Bosanca kome se dopao ''Sikter'' kada sam je prezentovala u ''Zvezdama Granda''- govori Zorana čiji prvenac broji već 17 miliona pregleda.

zorana_micanovic_official
Zorana Mićanović

Pevačica kaže i da je celog života prate kritike i epiteti "seljančice" i "kafanske pevačice".

- Prozivali su me da sam dete sa sela, i ja jesam, ja se toga ne stidim. Govorili su mi da ću biti kafanska pevačica i da nikada neću uspeti, a neko sa tim može ili ne može da se izbori, a ja nisam bila jaka i mnogo puta sam dolazila kući uplakana - ispričala je mlada pevačica.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike