Pomeri se da te ne polomim: Mladić iz publike pokušao da snimi Milicu Todorović ispod suknje

17.02.2022

18:22

0

Pevačica ne krije da je doživela brojne neprijatnosti tokom nastupa, zbog čega je ponekad isti morala i da prekine

Pomeri se da te ne polomim: Mladić iz publike pokušao da snimi Milicu Todorović ispod suknje
steva_frizer_07102021_0106 - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Pevačice sve češće u poslednje vreme sa pratiocima na društvenim mrežama podele sa kakvim se neprijatnostima suočavaju na nastupima. Iako imaju nameru da zabave publiku, njihovi obožavatelji ipak nemaju namere iste prirode.

Posle Milice Pavlović, Edite Aradinović i Milica Todorović je otkrila sa kakvim neprijanostima se suočavala tokom svoje karijere. Ona je tom prilikom otkrila i kako reaguje kada dođe do incidenta, te nije krila i da ima, kako kaže, dečačku prirodu - voli da se potuče.

24sedam/Goran Sivački
Milica Todorović

 

- Nekada prekinem nastup, nekad ga gađam tim istim predmetom. Možda, dva-tri puta mi se desilo. Mislim da me je jedan dečko gađao paklom cigara, onda ledom su me gađali i jednom me pogodila falaša viskija u koleno - ispričala je Milica za Srbiju Danas, pa otkrila kako se obračunala sa mladićem koji ju je snimao ispod suknje:

ATAImages/ A.A.
Milica Todorović

- Jedan dečko je spustio telefon ispod moje suknje. Prvo sam ga šutnula u ruku, a zatim sam mu rekla: „Pomeri se da te ne polomim sada!“ Imam tu dečačku prirodu, volim da se potučem. Na kraju sam mu bacila telefon u publiku. Kad radiš u klubu, kafani, tu ima alkohola. Bogu hvala, nisam imala nekih ozbiljnijih situacija - zaključila je Todorovićeva za pomenuti medij.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike