Popović joj je predviđao blistavu karijeru, a ona nestala! Ovako sad izgleda kontroverzna zvezda „Granda" (FOTO)

21.02.2022

10:52

0

Pošto je svojevremeno tik pred finale ispala iz čuvenog takmičenja, Tijana Kadović se povukla u ilegalu...

Popović joj je predviđao blistavu karijeru, a ona nestala! Ovako sad izgleda kontroverzna zvezda „Granda" (FOTO)
Tijana Kadović - Copyright Instagram screenshot / tijanakadovic

Dok je još bila takmičarka „Zvezda Granda", Tijani Kadović je i Saša Popović predviđao blistavu karijeru. On joj je jednom prilikom poručio kako će biti „najveća zvezda koja je izašla iz ovog takmičenja", međutim, ona se u potpunosti povukla sa scene pošto je svojevremeno ispala i to tik pred finale.

 

 

- Ne vidim prostor očekivanjima da nakon toga (učešća u spomenutom talent-šouu) uradim nešto predvidivo i dosadno. Ne žuri mi se. Ne bojim se prolaznosti. Moje sledeće pojavljivanje će svakako „dići prašinu”, kad god to bilo.

„Otišla sam zbog kolača!"

- Mnogima, da ne kažem, većini takmičara su „Zvezde Granda" obezbedile „parče hleba", i nisu imali uslova da biraju kad će, šta će i kako će. Ja sam u taj šou došla po kolače - izjavila je pre izvesnog vremena u intervjuu za „Pulsonline.rs".

 

 

Posle takmičenja, takođe, bila je nabacila i koji kilogram viška, pa nije često objavljivala fotografije na društvenim mrežama. Sa njima je, međutim, uspela da se izbori, pa je onda samo nastavila da oduševljava - i stasom.

Sudeći po njenom Instagramu sada, Tijana često boravi na egzotičnim destinacijama, a redovno oduševljava i svojim stajlinzima.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike