Ponovo muke na aerodromu! Sanja Vučić mislila da se izgubila, pa se požalila: Nisu hteli da me puste (FOTO)

21.02.2022

16:19

0

Pevačica je krenula sama na putovanje, a da li će tako i ostati, misterija je do daljnjeg

Ponovo muke na aerodromu! Sanja Vučić mislila da se izgubila, pa se požalila: Nisu hteli da me puste (FOTO)
Sanja Vučić ATAImages/Antonio Ahel - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Sanja Vučić, popularna pevačica grupe "Hurricane", rešila je da ode na put, a za sada nije poznato da li je iz privatnih ili poslovnih razloga. 

Kako bilo, ona se požalila svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram, a razlog je bio prvo to što je mislila da se izgubila, a onda i to što nije mogla da uživa u "laundžu".

ATAImages/Antonio Ahel
 

- Kako je moguće da od ovolikog aerodroma ja uvek budem sama, kao da sam se nešto zaje*ala, svaki put se uplašim - rekla je Sanja, pa onda obavestila svoje pratioce šta se potom dogodilo.

- Osam je ujutru, ništa nisam spavala na letu koji traje osam sati jer sam se smrzla, ne znam zašto pale tu klimu, prehladno je bilo. Sad u Parizu čekam sledeći let, ali gospođica je mislila da može da uđe u laundž - priča Sanja i nastavlja:

- Da može da se ispruži, da uzme da jede, ali je zaboravila da nema karticu, ne može parama da se plati ulaz, nisi VIP. Barem su mi tako rekli. Ne tim rečima, ali to je značilo. Tako da sam legla pored wc-a da čekam sledeći let, koji je za sedam sati. Poželite mi sreću.

Pevačica je potom objavila da je spavala, ali i da je potom nastavila svoj let na željenu destinaciju.

Podsetimo, Sanja je nedavno za 24sedam ispričala da je preživela pravu dramu na aerodromu u Mađarskoj, o čemu možete više pročitati OVDE.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike