Svadbena torta Hane Huljić i Petra Graša je potpuni promašaj: Mladenci na udaru kritika

21.02.2022

11:47

0

Iako je sve odisalo elegancijom, torta ipak nije bila „po ukusu obožavatelja"

Svadbena torta Hane Huljić i Petra Graša je potpuni promašaj: Mladenci na udaru kritika
Petar Grašo i Hana Huljić - Copyright ATAImages/ A.A./Jutjub/Jutarnji list

Pevač Petar Grašo i njegova 14 godina mlađa izabranica Hana Huljić zakleli su se na večnu ljubav u crkvi Svetog Dominika u Splitu. Nakon crkvenog venčanja upriličeno je i svadbeno slavlje u tamošnjem restoranu, gde je sve bilo spremno po želji i afinitetima mladenaca. 

Svečanoj ceremoniji sklapanja braka prisustvovali su samo najuži članovi porodice, među kojima su bili njihovi roditelji - Vjekoslava i Tonči Huljić, te Zoran i Snježana Grašo. Petrova sestra Buga sa porodicom, Hanin brat Ivan, mama i sestre Vjekoslave Huljić i venčani kumovi. 

Printscreen/YouTube/HanaWho
 

Fanovi su pomno pratili svaki korak mladenaca koji nisu skidali osmeh sa lica. A budnom oku obožavatelja nikako nije mogla da promakne svadbena torta, koja je po mišljenju mnogih, sasvim obična, bez ikakvog detalja, te da se gotovo ne može ni zaključiti da je to zapravo svadbena torta. 

I dok pojedini mladenci naručuju tortu na tri, pet i sedam spratova, njih dvoje su se odlučili za skromniju varijantu, te su imali sasvim običnu tortu, koja je po mišljenju fanova potpuni promašaj.

 

 

Inače, Hana je blistala u beloj venčanici koja je imala po sebi ruže, dok je Grašo nosio crno elegatno odelo. I dok je sve odisalo elegancijom, torta je na iznenađenje mnogih bila sasvim jednostavna. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike